Italien øger sikkerhed omkring julemarkeder

Julemarkeder er også populære i Italien, især i den nordlige del af landet; her i byen Bolzano i regionen Trentino-Sydtyrol
Julemarkeder er også populære i Italien, især i den nordlige del af landet; her i byen Bolzano i regionen Trentino-Sydtyrol

Efter gårsdagens formodede terrorangreb i Berlin har myndighederne i en række europæiske lande forøget sikkerhedsforanstaltningerne ved årets julemarkeder, herunder i Italien, hvor der allerede fra morgenstunden i dag, tirsdag, har været møder igang mellem landets forskellige myndigheder for at sikre, at gæster fra både ind- og udland kan færdes sikkert og trygt på landets mange julemarkeder.

Således mødtes den nyvalgte indenrigsminister Marco Minniti i dag med chefen for det italienske politi Franco Gabrielli for at drøfte mulige sikkerhedstiltag, ligesom Italiens kommision for anti-terrorisme, forkortet CASA, også mødtes for at diskutere landets aktuelle trussels- og sikkerhedsniveau.

Sikkerheden er blevet øget mange steder i Italien efter gårsdagens formodede angreb i Berlin, blandt andet i hovedstaden Rom.
Sikkerheden er blevet øget mange steder i Italien efter gårsdagens formodede angreb i Berlin, blandt andet i hovedstaden Rom…

Avisen theitalianinsider.it rapporterer, at sikkerheden allerede er blevet øget ved nogle af Italiens mest kendte julemarkeder i den nordlige del af landet, blandt andet det kendte julemarked i byen Bolzano i regionen Trentino-Sydtyrol, samt en række andre berømte julemarkeder.

“Der er blevet truffet yderligere sikkerhedsforanstaltninger på julemarkeder i Bolzano, samt i Merano og Bressanone,” udtaler Lucio Carluccio, stationsleder for Bolzano politi, til avisen.

Sikkerheden er ifølge flere medier også blevet øget i storbyer som Rom, Milano og Firenze, der er populære rejsemål i juletiden og omkring nytår.

Interesseret i en hurtig jule-rejse eller nytårstur til Italien?

Så bør du besøge denne side, hvor du kan læse om rejser til Rom og se alle vores ferieboliger og hoteller i byen.

Hvis du er mere interesseret i en rejse til Firenze, kan du se alle vores hoteller og ferielejligheder i byen her eller læse mere om rejser til Toscana her.

Tags fra artiklen
, ,
Mere fra Michael Nielsen

Oplev efteråret i Norditalien!

Efteråret i Norditalien kan være en ganske interessant oplevelse, ikke mindst på...
Læs mere