Julestemning i London

London
London byder hvert år på mange julearrangementer i november og december.

December er en magisk måned med mange juletematiserede oplevelser for både store og små. Smukke julelys og -dekorationer, hyggelige markeder og kulinariske oplevelser – London har det hele, også i julen. Så skal du en tur til London, eller har du blot brug for lidt inspiration til aktiviteter i december, så læs endelig videre. For London byder på mange særlige oplevelser i julen.

Hos Escapeaway finder du altid billige pakkerejser med fly og hotel til London – se mere her →

Stå på skøjter ved Somerset House

Somerset House London
Kom i julestemning og stå på skøjter ved Somerset House

I centrum, ikke langt fra Waterloo Bridge, ligger den gamle historiske bygning, Somerset House. Et populært mødested for kunstinteresserede, men der arrangeres også mange andre slags events, både private og for offentligheden.

Fra 17. november kan du komme i julestemning og stå på skøjter på den store skøjtebane, der opsættes i gården ved Somerset House. Her der også er opsat juletræ og julelys, der lyser smukt op når mørket falder på. I løbet af december afholdes der i forbindelse med skøjtebanen også events for både store og små. Du finder bl.a. aften-skøjtning med musik og DJ, samt familie-skøjtning om lørdagen med Disney-tema og musik. Det er også muligt at få stillet sulten i Skate Loungen med udsigt til skøjtebanen, eller i et af de andre pop-up spisesteder.

Adgang til skøjtebanen, samt leje af skøjter, er mod betaling og det anbefales at bestille billetter online i god tid. Du kan se åbningstider, bestille billetter og læse mere her.

Vil du bo i nærheden af Somerset House, kan vi anbefale hotellerne One Aldwych (ca. 200 meter) og ME London (ca. 150 meter).

Tag på julemarked i Covent Garden

Covent Garden London
Også indendørs i Covent Garden bliver der pyntet op til jul

Få minutters gang fra Somerset House ligger indkøbscenteret Covent Garden Market i en smuk ældre bygning omkranset af caféer, butikker og boder, samt torvet The Piazza. Her opstilles der hvert år juletræ, og torvet såvel som centeret forvandles til et vinterparadis med juledekorationer. Udendørs på The Piazza opstilles et julemarked og ‘winter-wonderland’ fra den 15. november for alle aldersgrupper.

Markedet byder på forskellige spændende boder med bl.a. mad og drinks, samt juletræer og vinterlandskab med julemandens slæde, der er det perfekte spot at tage et julebillede. I år er der forskellige events tilknyttet julemarkedet, og for børnene er der både LEGO-eventyr og -udstillinger, samt Disneys Frozen-eventyr.

Prikken over i’et er de daglige live optrædener med Covent Garden Christmas Choir, der rigtig fuldender julestemningen med julesang.

Julemarkedet er åben alle dage i december fra kl. 12.00-22.00 og der er gratis adgang. Du kan læse mere om julemarkedet her.

Vil du bo i nærheden af Covent Garden, kan vi anbefale hotellerne The Resident Covent Garden (ca. 300 meter) og Strand Palace (ca. 250 meter).

Juleshopping på Carnaby Street i Soho

Carnaby Street London
Hver år i julen bliver der pyntet op med et nyt tema på Carnaby Street. I 2018 var temaet inspireret af Queens “Bohemian Rhapsody” og der var knald på farverne.

Skal du ud og købe julegaver i London, er Carnaby Street i Soho et godt sted at starte. Og udover det gode udvalg af butikker, har denne gade hvert år en helt særlig tradition, når det handler om at pynte op til jul. De traditionelle juledekorationer er skiftet ud med unikke og kreative temaer, og der kan hvert år i november og december opleves et nyt tema. Hvert tema repræsenterer noget helt særligt, og fejrer samtidig starten på den årlige juleshopping.

Carnaby Street byder på mange butikker med bl.a. tøj, sko og accessories, og et udvalg af caféer og restauranter. Så er du på udkig efter julegaver, eller blot en unik og anderledes juleoplevelse, skal du besøge Carnaby Street på din ferie i London.

Er du nysgerrig på årets unikke tema, kan du se billeder og læse mere her.

Vil du bo i nærheden af Carnaby Street, kan vi anbefale hotellerne Rocco Forte Brown’s Hotel (ca. 650 meter) og The Resident Soho (ca. 450 meter).

Flere hoteller i London

Mere fra Sofia Frederikke Bach

10 steder du skal besøge på din ferie i Bruxelles

Bruxelles er Belgiens hovedstad, og en skøn destination for din storbyferie. Her...
Læs mere