Kom på en rejse tilbage i tiden på siciliansk agriturismo

Agriturismo Casale Romano
Agriturismo Casale Romano

Agriturismo Casale Romano, beliggende i køre-afstand til Alcantara-dalen, vulkanen Etna og kystbyen Taormina på Sicilien, kan du komme på en rejse tilbage i tiden. Hotellet blev bygget i 1888 af Mr. Gaetano Romano og hans kone Lucietta og er stadig ejet af den samme familie, som byggede den.

Den nuværende ejer, tyske Sabine, og hendes ægtemand, italienske Saro, har siden 1998 taget sig kærligt af stedet med en glødende interesse for olivenolie og landstedets træer, herunder særligt mandel-, valnødde-, og appelsintræer.

Poolen på Agriturismo Casale Romano
Poolen på Agriturismo Casale Romano
Citroner på Agriturismo Casale Romano
Der findes masser af frugttræer på Agriturismo Casale Romano

Hotellet har en SPA-afdeling med tyrkisk bad, jacuzzi og sauna og i haven kan du ligeledes forkæle kroppen på en lun sommerdag med udsigt over et af Siciliens smukke landskaber fra hotellets swimmingpool. Hver dag har du mulighed for at melde dig på “middagslisten” til den efterfølgende aften, hvor du så får serveret dagens menu.

Fra hotellet kan du let komme til byerne Giardini Naxos og Taormina, der kun ligger ca. 10 km væk. Vulkanen Etna og den kendte Il Picciolo-golfbane ligger omkring 12 km væk.

Læs mere om Agriturismo Casale Romano her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere