Kort over Rom

Restaurant Rom Italien
Find Roms små perler ved hjælp af kortet herunder.

Rom er et sandt skatkammer af kulturelle og historiske seværdigheder, hvor der er så meget at se, at det næsten kan virke overvældende. Brug kortet herunder til at danne dig et overblik over byens største seværdigheder samt nogle af de mange små, mere ukendte perler, som du bør opleve på din rejse til den italienske hovedstad.

Interaktivt kort over Rom

Du kan trække i kortet ved hjælp af musen og zoome ind eller ud. Klik på de orange markeringer for oplysninger om monumenter, museer, kirker osv. Her finder du også links til artikler med mere inspiration. I fuldskærmsvisning er der mulighed for at lave søgninger i kortet.

Du kan bruge bykortet til at se, hvilke seværdigheder og attraktioner der ligger i nærheden af din feriebolig i Rom. Har du endnu ikke bestemt dig for, hvor i byen du vil bo, er kortet en mulighed for at danne dig et overblik inden, du afgiver din bestilling.

Tag kortet med i lommen

Før i tiden var det altid nemt at spotte vildfarne turister med deres med store udfoldede kort, som hvert andet øjeblik blev fanget af vinden. I dag er det takket være de allestedsværende smartphones blevet meget nemmere at falde i med de lokale og færdes næsten hjemmevant på ethvert rejsemål.

Kortet ovenfor er stillet til rådighed af Google. Det betyder, at du har mulighed for at gemme det til senere brug i din Google Maps app’en på mobilen. Dette gør du ved at trykke på det lille stjerne-ikon øverst, hvorefter du kan genfinde kortet på din mobil ved at gå ind i Google Maps-menuen under ‘Dine steder’ og ‘Kort’.

Rejser til Rom

Hvad enten du planlægger en romantisk storbyferie for to eller vil introducere børnene for en af verdens mest spændende byer, kan du finde en feriebolig, som passer til dine behov hos Escapeaway Rejser. Udvalget af håndplukkede ferieboliger i Rom inkluderer alt fra hyggelige bed and breakfasts til smagfulde hoteller.

Læs mere om at holde ferie i Italiens hovedstad og find indkvartering på denne side om rejser til Rom.

Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere