Lad dig inspirere af Sorrento i Italien

Den-smukke-havn-i-Sorrento-Sorrento,-Italien-Hideaways
Den smukke havn i Sorrento.

Kystbyen Sorrento ved Napoli i Italien har længe udøvet en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på kunstnere og andre kreative sjæle. Mon ikke kærlighedsaffæren skyldes en kombination af ualmindeligt smukke omgivelser og et behaligt kystklima?

Nu har du i hver fald mulighed for selv at danne dig et indtryk af den berømte by. Vi har hos hideaways hoteller og ferieboliger i og ved Sorrento, så seværdigheder som Vesuv, Capri og Pompeji kommer inden for rækkevidde.

Sorrento og de store forfattere og dramatikere

Måske lod Henrik Ibsen sig inspirere af de historiske omgivelser og den bjergtagende natur, da han færdiggjorde Peer Gynt og Gengangere i Sorrento. Der var noget ved Sorrento, der gjorde det muligt for dramatikeren at lægge sidste hånd på disse store værker.

Også forfatterne Dickens og Goethe og digteren Byron opholdt sig i Sorrento i perioder af deres liv. Fra musikkens verden kan Sorrento prale af at have huset en af alle tiders største, den tyske komponist og dirigent Wilhelm Richard Wagner.

Deet-blaa-vand-ved-Sorrento-Italien-Hideaways
Det blå vand ved Sorrento.

Også i dag frekventeres Sorrento og den nærliggende Amalfikyst af kunstnere, rige og berømte mennesker og elitesportsudøvere. Sorrento har stadig en dragende virkning på kreative mennesker af enhver slags. Her er en helt særlig stemning og atmosfære.

Besøg Capri fra Sorrento

Sorrento er en utrolig hyggelig by med nogle fantastiske udsigter. Ikke mindst Vesuv danner en smuk baggrund, når du kaster blikket ud over vandet i Napolibugten. I det hele taget er meget af Sorrentos charme forbundet med havet og kysten.

Sorrento ligger på en halvø, og med færge fra byens hyggelige havn kan du nå den smukke ø Capri, som har været feriested siden romernes tid. På Capri ligger den berømte blå grotte Grotta Azzurra med et helt specielt, nærmest overnaturligt, lys i vandet.

Capri-Amalfi-Italien-Hideaways
Opdag Capri

Også øen Ischia med sine termer – altså romernske bade – og mange kursteder er et besøg værd. I det hele taget er der nok at se i og omkring Napolibugten – både på land og på vandet. Også kongeslottet i Caserta og Herculaneum ligger i området.

Information om rejser til Sorrento

Få mere inspiration i de forskellige indlæg her på bloggen om rejser, eller se en oversigt med alle rejser til Sorrento hos Hideaways.

Vælg en pakkerejse hvor der indgår fly, hotel eller feriebolig og billeje, eller hvis du selv vil arrangere transporten så bestil dit ophold hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på en rejse til Sorrento hvis du ikke finde en rejser i søgemaskinen som opfylder dine behov og ønsker.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Lennart Kiil

Nyd sommervejret på Gran Canaria mens vinteren hærger herhjemme

Med temperaturer på over 20 grader i vintermånederne og masser af soltimer...
Læs mere