Madeira er udnævnt til “verdens bedste ø-destination 2018”

Madeira
Madeira er blevet udnævnt til verdens bedste ø-destination på World Travel Awards 2018

At Madeira er noget helt specielt, er så sandt, som det er sagt. Efter at have vundet prisen som ”Europas ledende ø-destination” i år 2017, har de nu erobret titlen som ”Verdens bedste ø-destination” ved prisuddelingen World Travel Awards, der blev afholdt i Lissabon d. 1. december 2018. Madeira endte med prisen foran 18 andre øer, der blandt andre omfatter Bali, Barbados, Kreta, Fiji, Maldiverne, Sardinien og Jamaica – og med sådanne konkurrenter får man jo en fornemmelse af, at Madeira er noget helt specielt.

Enestående oplevelser for alle aldre

Roberto Santa Clara fra Madeira Promotion Bureau var vældig glad for at modtage prisen, da han mener, at det er ”en vigtig og grundlæggende anerkendelse for regionen og for hele befolkningen i Madeira og Porto Santo”. Roberto fortalte også, at ”Madeira konstant stræber efter at tilbyde enestående oplevelser for besøgende i alle aldre. Oplevelser, der indebærer autentisk, god og lokal mad, eventyr under åben himmel, samt en vidunderlig smuk natur, og disse påstande bliver kun bekræftet af anerkendelsen fra World Travel Awards.

Læs også artiklen om ti ting, du kan opleve på Madeira.

Madeira
Madeira byder på dramatiske landskaber, som gemmer på hyggelige byer
Att vandra på Madeira är en fröjd för alla sinnen
At vandre på Madeira er en fryd for alle sanser
Närmare "drömlandskap" går knappast att komma
Nærmere et “drømmelandskab” kommer man næppe…

Siden sidste års triumf har rejsende fortsat valfartet til den portugisiske blomster-ø for at opleve den magiske natur og den spændende kultur. Da Madeira ligger på samme breddegrad som Marokko, har øen et subtropisk klima og et dramatisk bjerglandskab. Madeira har et unikt økosystem. Det er f.eks. sjældent, at du kan opleve bananer vokse side om side med de uendelige vinstokke.

Rejs til Madeira med Escapeaway

Vi på Escapeaway har længe vidst, at Madeira er et unikt sted på denne klode, og øen er bestemt en af vores personlige favoritter. Madeira kaldes for Atlantens perle, og det er præcist, hvad den er. Udover fantastiske små hoteller, imødekommende indbyggere, en interessant historie og god mad tilbyder Madeira også et unikt landskab og en natur, der er svær at finde andre steder, og som vil fascinere de fleste.

Vi har besøgt Madeira mange gange, og på vores rejser har vi håndplukket de hoteller, der tilbyder lidt mere end de andre. Det kan være en exceptionel og speciel beliggenhed, at værtsparret er ekstra venlige eller hvis faciliteterne overgår det meste. Du finder alle de udvalgte hoteller og ferielejligheder på Madeira her, og husk, at du altid kan vælge, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være afsted. Vil du opleve hele øen på din ferie, kan du også læse, hvordan du kan bestille en rundrejse på Madeira her.

Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

Risotto alla Milanese – risotto med safran

Der findes mange forskellige legender, som beretter om, hvordan Risotto alla Milanese...
Læs mere