Naturfestival på Madeira

Vandrerute på Madeira

En rejse til Madeira er en mulighed for at opleve fantastisk natur og et behagelige klima, som for eksempel kan være en dejlig pause fra det danske vintervejr. Netop blomsterøens mange muligheder for store naturoplevelser er temaet for Madeira Nature Festival, som afholdes i starten af oktober.

Mange muligheder på Madeira

I år når Madeira Nature Festival løber af stablen for tredje gang, vil der igen være et væld af aktiviteter. Udover masser af levada-vandringer, vil festivalen således ifølge Portugals Turistbureau også byde på whale watching, paragliding, safariture og et utal af udstillinger og aktiviteter i hovedbyen Funchal.

læs også: Madeiras levadaer, spændende vandring i smuk natur

Til vand, til søs og i luften

Formålet med naturfestivalen er at inspirere aktive besøgende til at benytte de mange muligheder for at udforske alle aspekter af Madeiras enestående natur. Men derudover vil der også være udstillinger i Funchal, hvor du har mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med den lokale gastronomi og lokalt kunsthåndværk samt se optrædener af blandt andet folkedansere.

Læs mere om festivalen på den officielle hjemmeside

Festivaler året rundt

Madeira er kendt for sine mange events og festivaler, lige fra internationale golftuneringer til vinfestival. Den mest berømte er nok blomsterfestivalen, som hvert år finder sted i april eller maj måned.

Læs om blomsterfestival på Madeira

Vandretur-Levada---Madeira-Portugal---Hideaways

Rejser til Madeira

Du kan finde flere tips til ferieoplevelser på Madeira her på bloggen samt en oversigt over alle rejser til Madeira med Hideaways. Vi har håndplukket de bedste hoteller og ferieboliger på Madeira.

Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere