Få opskrift på genovesisk pesto
Skrevet av Marie
2015-06-24
Få opskrift på genovesisk pesto
Pesto er forlængst blevet én af danskernes foretrukne italienske madingredienser. Du kan her lære at lave din egen vaskeægte genovesiske pesto på få minutter. God fornøjelse - og god appetit!
Tilberedning:
Skyl 3 håndfulde basilikumblade under rindende vand og læg dem til tørre på et viskestykke. Kom bladene i en morter med 3 fed hvidløg og stamp grundigt. Tilsæt 2-3 spiseskefulde friskrevet parmesanost, 1 lille håndfuld pinjekerner, 4 spiseskefulde god extra jomfru olivenolie.
Fortsæt med at stampe til pestoen er ensartet og har den ønskede konsistens – tilsæt eventuelt lidt mere olie. Smag til med salt og peber.
Anvendelse:
Pestoen kan anvendes som pastasauce eller dressing til en god salat. Alternativt kan man vende kogte nyopgravede kartofler i pesto og drysse dem med sesamfrø.
[infobox maintitle="Kunne du tænke dig at modtage flere italienske opskrifter?" subtitle="- så tryk her og tilmeld dig vores nyhedsbrev" bg="red" color="black" opacity="off" space="30" link="https://www.escapeaway.dk/italien/nyhedsbrev-tilmelding/"]