På rundrejse med eller uden lejebil i Portugal

Få inspiration til din bilferie i Portugal.
Få inspiration til din bilferie i Portugal.

Bilrundrejser i Portugal er vores speciale og når du bestiller en bilrundrejse hos Hideaways bor du altid på håndplukkede hoteller og ferieboliger. Vi kender Portugal som vores egen bukselomme og har rejst rundt i landet på utallige bilrundrejser, få glæde af vores erfaringer og vælg en bilrundreje hvor du oplever mest muligt uden at bruge unødvendig tid med transport i bilen. De hideaways som indgår i programmet på de forskellige bilrundrejser i Portugal er nøje udvalgt så de ligger geografisk rigtig, men du er altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på en bilrundrejse i Portugal som er lavet 100% ud fra jeres ønsker og behov.

Rejsemål i Portugal

Få inspiration til din bilferie i en eller flere regioner i Portugal, og læs mere om de forskellige rejsemål.

Madeira

Madeira er som du nok ved en del af Portugal og er som skabt til bilrundrejser, og selvom øen ikke er meget større end to gange Bornholm så er en bilrundrejse en oplagt måde at opleve Madeira på. Alt efter hvormange dage du holder ferie, så er en god kombination et par dage på øst eller nordkysten af Madeira, kør derefter mod sydvest og bor nogle dage og afslut bilrundrejsen med ophold i eller i nærheden af Funchal, som er hovedbyen på Madeira.

Smukke Madeira
Oplev smukke Madeira på en bilrundrejse

Få meget mere inspiration til feie på blomsterøen i vores blog om rejser eller klik på nedenstående link og læs mere om alle bilrundrejser på Madeira.

Se bilrundrejser på Madeira

Nordportugal

Det grønne nord er måske den smukkeste del af Portugal og har du aldrig besøgt denne del af landet så tøv ikke, her er fantastisk. Det er ikke kun den meget flotte natur der gør denen del af Portugal så unik, det er befolkningen, det er klimaet, maden, vinen, historien og jeg kunne blive ved. Læg dertil at det faktisk er meget billigt at rejse til Portugal og specielt i den nordlige del, som vel er op til 30% billigere end hvis du f.eks rejser til Algarve.

Romersk-bro-ved-Ponte-de-Porto-Braga-Nordportugal-Hideaways
Romersk bro ved Ponte de Porto Braga.

En bilrundrejse i Nordportugal kan starte i hovedstaden Lissabon da der kun er et par timers kørsel til de nordlige regioner, men du kan naturligvis også vælge at flyve til Porto eller Oporto som byen hedder. Læs meget mere om rejser rundt i bil i det nordlige Portugal, eller kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Se bilrundrejser i Nordportugal

Midtportugal

Se bilrundrejser i Midtportugal

Kort information om Portugal

Hvis man kan lide at opleve mange forskellige ting, se den skønne natur og få et indblik i Portugal som land, så skal man booke en bilrundrejse i Portugal. På denne type rejse kan man nyde, at de forskellige hoteller er blevet forudbestilt, og man kan selv bestemme, i hvilket tempo rejsen skal foregå, fordi man har en bil til rådighed under hele ferien. Man slipper også for at køre alt for lange strækninger. Portugal er ca. 92.100 kvadratmeter stort inklusiv Madeira og Azorerne, så der er mange ting at se på turen.

Bilrundrejse i Portugal er også en god mulighed, hvis man ønsker at komme lidt væk fra de mange turistplagede strande ved sydkysten. På en bilrundrejse i Portugal vil man især opleve landets natur på tæt hold. Det er et land, hvor man både vil kunne se høje bjerge og dybe dale, mens der også dyrkes både vin, oliven, figner og mandler på landets mange marker. Det er oplagt at indlægge en vintur som en del af bilrundrejsen i Portugal, hvor man kommer helt tæt på de portugisiske vinbønder og de bedste vindistrikter, som findes i den nordlige del af landet. Man kan heller ikke undgå at opleve Portugals mange kulturelle seværdigheder med blandt andre de mange gamle kirker rundt om i landsbyerne.

Tags fra artiklen
Mere fra Simon Westh Henriksen

Vidste du, at …

…en kilde i Aostadalen er god for helbredet? I 1770’erne opdagede Jean...
Læs mere