Planete Sauvage – oplev fem kontinenters dyreliv i én park

Planete Sauvage
Planete Sauvage har blandt andet et akvarium med delfiner

Planete Sauvage er en dyrepark på 80 hektar, beliggende i regionen Pays de la Loire, hvor der bor 150 forskellige dyrearter. Parkens hovedattraktion er en safaripark og et akvarium med delfiner.

Området er inddelt i de fem kontinenter Afrika (med giraf, løve, flodhest, elefant), Amerika (med vilde får, bison, sortbjørn), Asien (med yak-okse, tiger), Europa (med forekomst af ulv) og Australien (repræsenteret ved bl.a. kænguruen).

Km 5
Her kan du holde en velfortjent og tiltrængt pause fra safari-køretøjet. Her kan du også få stillet din lyst til at røre dyrene, da her er indrettet en mini-gård med klappedyr: pygmæ-ged, får, æsel. Her er også gavebutik og restaurant.

Mød delfinerne
I Planete Sauvage er der kun et skridt mellem land og vand. Midt i parken ligger det nybyggede Marine City, hvor du kan møde delfinerne af arten øresvin, som også ses ud for de franske kyster. Men her kan du med sikkerhed se delfinerne – for dagligt laves flere forestillinger med dyrene og om dyrene, ligesom du kan beundre dem helt tæt på fra den 100 meter lange undervands-tunnel der forbinder de fire bassiner.

Planete Sauvage
Planete Sauvage rummer hele 150 dyrearter, herunder lyserøde flamingoer

Bush village
Forlæng oplevelsen fra den Afrikanske savanne og besøg denne rekonstruktion af en afrikansk landsby, hvor du kan se de mindre dyr, der almindeligvis lever i og omkring en sådan landsby: Odder, surikat (fra filmen Løvernes Konge), araer m.fl.

Ikke langt derfra kan du også støde på aber langs med jungle-stien eller i reptilparken se krokodiller og slanger.

Jungle Bridge
Parken har også sørget for at drømmen om et liv som Indiana Jones kan udleves, idet man har opført en 250 meter lange reb-bro, der hænger 3-5 m oppe i luften. Det er her makakaberne bor, hersker og bestemmer.

Det er også muligt at overnatte i parken i deres safari camp i en såkaldt bivouac.

Rejser til Planete Sauvage Pays de la Loire

Kunne du tænke dig at besøge Planete Sauvage i Pays de la Loire? Så se alle Escapeaway´ rejser til Pays de la Loire her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere