Praia Galé i Algarve, stranden der har lagt navn til hotelkæden Vila Galé

Hotel Vila Galé Praia
Hotel Vila Galé Praia

Tænk, jeg har arbejdet med rejser til Portugal i næsten 10 år og utallige gange besøgt flere af hotellerne i Vila Galé-kæden. Men det var først under et besøg på Hotel Vila Galé Praia, som faktisk også var kædens første hotel, at jeg fik historien om, hvorfor kæden hedder det, den gør.

Det er naturligvis stranden, der har givet inspiration til navnet. Altså den strand, som du finder få meter fra hotellet, og som regnes for en af de bedste strande på Algarve, hvilket ikke siger så lidt.

Praia Galé
Stranden Praia Galé i Portugal. Foto: IsaCC BY-ND 2.0

Hotel Vila Galé Praia har derfor også en del år bag sig, men er for nylig blevet renoveret og fremstår i dag som et moderne 4-stjernet hotel. Foruden beliggenheden, så er størrelsen på hotellet også en af årsagerne til, at vi har fundet en ekstra plads hos Hideaways. Men også den gode service og det hyggelige poolområdet tæller på listen over plusser.

Du kan læse meget mere om, hvorfor jeg har valgt at præsentere Hotel Vila Galé Praia hos Hideaways i min personlige beskrivelse af hotellet via nedenstående link. Her finder du også flere fakta og billeder.

Læs min personlige beskrivelse af Hotel Vila Galé Praia

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie

Palma de Mallorcas slotte og paladser

Hovedstaden på Mallorca, Palma de Mallorca, er en smuk by med mange...
Læs mere