Aqua Splash – det største vandland på Côte d’Azur

Aqua Splash
Aqua Splash er det største vandland på den franske riviera

I udkanten af Antibes har man virkelig sørget for, at der er underholdning for hele familien. Her finder du side om side forlystelsesparker, vandland og akvarier. Aqua Splash er ingen undtagelse: der er et enormt vandland – faktisk det største på Côte d’Azur – der giver et ekko af Splash! til kystens bølgeskvulp.

2000 meter vandrutsjebane

Aqua Splash har mere end 2.000 meter vandrutsjebane fordelt på flere bassiner, der hver sommer tiltrækker badegæster og fastboende til en kølig og underholdende dag i badetøj. Forlystelserne hedder Spaceboat, hvor du kastes gennem tre løkker i et mørklagt tunnelrør, før du falder ud i en skål på 14 meter i diameter. Turbolance er en rutsjebane på 100 meter, hvor du i gummibåd føres mod enden af brede bugtede og stejle forløb, der ender i endnu et Splash!

Aqua Splash
Aqua Splash har mere end 2.000 meter vandrutsjebane fordelt på flere bassiner

Tresporet rutsjebane

Draguero er en tresporet rutsjebane, der har en højde på 12,5 meter. Man ligger på maven og med hovedet først…hvem kommer først til det store Splash!? Side Winder er den store modighedstest med et brat fald på 10 meter. Dette er blot nogle af de forlystelser, Aqua Splash frister med. Der er også underholdning og spisesteder (picnic ikke tilladt inde på parkens område) og her er aftenåbent.

Så har du lyst til endnu mere vand, end havet kan tilbyde, og endnu flere udfordringer end bølgerne giver, så prøv en dag i Aqua Splash. Splash!

Rejser til Côte d’Azur og Provence

Kunne du tænke dig at besøge Aqua Splash i ProvenceSå se alle Escapeaway´ rejser til Provence her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere