Quinta do Arco – fred og harmoni på det nordlige Madeira

Pool Quinta do Arco
Poolområdet på Quinta do Arco

Ferieboligerne Quinta do Arco ligger i landsbyen Arco de São Jorge ved nordkysten på Madeira. En stor botanisk have omgiver de små “huse”, du bor i. Husene på Quinta do Arco emmer af skønhed, fred og harmoni og det ville være synd ikke at bo her i mindst en uge. Det vil blandt andet give dig tid til at udforske områdets vandrestier.

Quinta do Arco værelse
De små huse er meget stemningsfulde.

Hver bolig har et værelse med 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng og der er plads til 2 ekstra gæster på sovesofaen. Skulle du have et barn med, er der også mulighed for at få en barneseng. Hver bolig har også et køkken som er fuldt udstyret med alle nødvendige husholdningsapparater.

Have Quinta do Arco
De 18 små huse ligger spredt i den frodige rosenhave.

Hver morgen vil der blive leveret mælk, kaffe, te, marmelade, ost, æg fra fritgående høns, og frisk brød, som vil blive placeret i en pose uden for døren. Quinta do Arco kan også byde på en swimmingpool som er til fri afbenyttelse for alle.

Poolområde
Swimmingpoolen hvor man ofte kommer til at bruge mange timer.

Med sin beliggenhed nær den portugisiske blomsterøs nordkyst er Quinta do Arco et godt valg for dig, som ønsker at holde en afslappende ferie på et ægte hideaways langt væk fra hverdagen stress. Du har dog samtidig et godt udgangspunkt for at udforske øens smukke natur og landskaber på vandreture. Der starter for eksempel en vandresti blot 500 m herfra. Er du en øvet vandrer med mod på udfordringer, er Pico Ruivo (1861 moh) inden for forholdvis kort køreafstand.

Læs mere om Quinta do Arco

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere