Restaurant Solar dos Presuntos – et restaurant-tip i Lissabon

Restaurant Lissabon
Der er et væld af gode restauranter i Lissabon, så glæd dig til en ferie med store kulinariske oplevelser.

Lissabon byder på mange gode restuanter og specielt hvis man bevæger sig lidt væk fra de kendte turistområder i Lissabon. En af de resturanter vi har besøgt de gange, vi har været på ferie i Lissabon, er restuant Solar dos Presuntos som ligger tæt på Rossio-pladsen i den centrale del af Lissabon.

Rossio-pladsen i Lissabon.
Rossio-pladsen i Lissabon.

Kvalitetet er general høj, men skal jeg fremhæve en ret, der virkelig er værd at gå efter, er det gedekid. Resturant Solar dos Presuntos tilbyder både kød og fisk i alle former og er en meget populær resturant blandt lokalbefolkningen i Lissabon, hvorfor det bestemt kan anbefales at bestille bord. Et godt tip er at bede om et bord på anden eller trejde sal, her er der mere fred og ro. Overalt på væggene i restuanten er der foto af forskellige kendte og ukendte personer, der igennemn tiderne har besøgt restuanten.

Det er ikke kun os, som holder af maden på Solar dos Presuntos. Et hurtigt tjek på TripAdvisor viser, at restauranten langt overvejende får ‘Fremragende’ eller ‘Rigtig god’ i bedømmelse fra kunderne. Også her fremhæves gedekiddet, som værende i særklasse.

Du kan læse mere om Resturant Solar dos Presuntos i Lissabon og eventuelt reservere bord på www.solardospresuntos.com

Tags fra artiklen
,
Mere fra Mikkel Krohne-Sørensen

Vinterferien deler danskerne

Sol eller sne? Det er valget for de omkring 380.000 danskere, som...
Læs mere