Romantisk ferie på Lissabonkysten i Portugal med Hideaways

Lissabonkysten i Portugal er som skabt til en romantisk ferie. Her kan et par komme væk fra hverdagens trængsel og larm og give kærligheden plads til at blomstre. De eventyrlige omgivelser og det solrige vejr med lune aftener under åben himmel danner perfekte rammer om de fælles oplevelser, som et af vores hideaways i området kan give jer.

På et hideaway får I muligheden for alenetid. Som navnet antyder, ligger vores hideaways i rolige og fredelige omgivelser, hvor fokus ikke er på alt muligt andet en jeres tid sammen. Der skal simpelthen være tid og ro på en ferie. Derfor er alle vores hideaways på Lissabonkysten nøje udvalgte med kvalitet for øje.

Cascais

Vil I gerne være sammen på stranden er fashionable Cascais et rigtigt godt bud. Den smukke kystby er omgivet af dejlige strande, og her er rig lejlighed til at spise en romantisk middag, mens I nyder en bjergtagende udsigt over havet. I nærheden ligger også byen Estoril med sit berømte casino.

Fra Cascais kan I køre mod vest til Cabo da Roca. Denne kæmpeklippe med en dramatisk udsigt over Atlanterhavet er det vestligste punkt på fastlandseuropa. Her, ansigt til ansigt med naturens kræfter, oplever mange lidenskabelige og romantiske øjeblikke.

Læs også: Perler på Lissabonkysten

Lissabon

Lissabon har med sine mange lyse pastelfarver og bygninger i kolonial-stil en nærmest sentimental stemning over sig. Man fornemmer byens tidligere storhed under overfladen, og Lissabon er slet ikke fortravlet som mange af Europas andre hovedstader.

Oppe i det livlige Bairro Alto er der god stemning at finde, og her kan I nyde den romantiske og til tider sørgmodige Fado-musik. Her kan I også finde jer et hyggeligt hjørne i en af de stemningsfyldte vinbarer og smage på nogle af de mange fortrinlige portvine.

Sintra

Med alle sine eventyrlige og farverige slotte er Sintra et oplagt sted at tilbringe en romantisk dag. I de mange grønne haver og parker og i det kuperede terræn er der masser af små gemmesteder, hvor I kan nyde nogle hyggelige stunder sammen uden at blive forstyrret.

I Sintra kan I føle jer hensatte til en tid, hvor romantikken havde mere plads, end den har nu om stunder. Og byen ligger kun en kort køretur fra vores hideaways på Lissabonkysten. Er det romantik, I søger på ferien, kan vi klart anbefale en dag i Sintra.

Læs også: Sintras sagnomspundne slotte

Håndplukkede hoteller

Hos Hideaways er vi specialister i rejser til Lissabon og Lissabonkysten i Portugal hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i feriebolige. Vi kender området omkring Lissabon som vores egen bukselomme og har har selv besøgt alle hoteller i programmet. Bo f.eks på på det hyggelige hotel The Charm of Cascais på Lissabonkysten.

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Lennart Kiil

Nyd sommervejret på Gran Canaria mens vinteren hærger herhjemme

Med temperaturer på over 20 grader i vintermånederne og masser af soltimer...
Læs mere