Romantisk storbyferie i Lissabon

Lissabon par
Udsigt over Lissabon. En af verdens mest romantiske storbyer. Foto: McPig, Creative Commons.

Planlægger du en romantisk storbyferie for to, bør du kigge mod Lissabon. Den portugisiske hovedstad emmer af romantik og byder på et væld af oplevelser, som giver du og din udkårne masser af muligheder for at nyde hinanden.

Oplev det romantiske Lissabon

Den forestående Valentinesdag er en tradition danskerne for alvor har taget til sig og en oplagt anledning til at besøge Lissabon på en romantisk storbyferie. De gamle bydele i Lissabon er mindst ligeså charmerende som på andre klassiske storbydestinationer, og samtidigt er blandt andet hotelovernatninger og restaurantbesøg noget billigere.

Det er ikke tilfældigt, at Portugals hovedstad er blevet kåret til en af verdens mest romantiske byer. I Lissbon kan du og din udkårne for eksempel bruge Valentinsdag på at udforske byens historiske kvarterer og seværdigheder. En dag med slentreture i det højt beliggende Castelo de São Jorge, den smukke Sé katedral eller på et af byens mange udsigtspunkter er således ikke blot romantisk, men også en chance for at opleve det bedste, en af Europas smukkeste hovedstæder har at byde på.

Nyd byens liv

Vil I udnytte Lissabons gode muligheder for shopping er der blandt andet på byens flotte boulevard, Avenida da Liberdade, et bredt miks af traditionelle og moderne butikker, hvor du med garanti kan finde en unik gave.

Hen mod aften kan I søge mod den store og smukke plads, Terreiro do Paço, hvor der ligger flere stemningsfulde restauranter med ideelle omgivelser for en romantisk, velsmagende middag for to. Slut eventuelt aftenen af med et besøg på en af de mange barer i Bairro Alto, Bica eller Cais do Sodré, hvor der ofte er livemusik på programmet i form af den traditionelle Fado.

Du kan finde mere inspiration til en storbyferie i Lissabon i artiklerne her på hjemmesiden. Har du flere dage til rådighed er Lissabon også et godt udgangspunkt for et væld af spændende udflugter til seværdigheder og byer i denne del af Portugal.

Tags fra artiklen
, ,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere