Ronaldos nye hotel på Madeira slår dørene op

Pestana CR7 Funchal Hotel
Pestana CR7 Funchal Hotel

Portugals ubestridt største fodboldstjerne, Cristiano Ronaldo, er ikke en mand, som sætter sit lys under en skæppe. Han har allerede sit eget museum, og nu har han også lagt navn til et nyt hotel i fødebyen, Funchal, på Madeira.

Pestana CR7

Det er den portugisiske hotelkæde Pestana, som har indgået et samarbejde med Ronaldo om åbningen af en række nye hoteller rundt om i verden bærende fodboldstjernens varemærke “CR7”.

Det første af disse er netop blevet indviet på Madeira i Ronaldos fødeby, Funchal. Her ligger i forvejen et museum dedikeret til fodboldspillerens hidtidige bedrifter på grønsværen.

Hovedpersonen selv lægger ikke skjul på, at det nye hotel er en del af forberedelserne til livet efter fodbolden. “Mit job er at spille fodbold, men livet vil ikke altid være sådan […] Jeg tænker på min fremtid, og min søn og min familie,” siger Ronaldo til Forbes.

Pestana CR7 Funchal
Pestana CR7 Funchal er et ud af flere hoteller, der er åbnet i samarbejde med Ronaldo

Ikke en hyldest, men ..

Direktøren Pestana-hotelkæden, Dionísio Pestana, bedyrer, at det nye hotel i Madeiras hovedby ikke ligesom det nærliggende museum er en hyldest til Ronaldo. Ikke desto mindre er hotellet indrettet i et umiskendeligt sportstema med kunstgræs i korridorerne, ligesom billeder og memorabilia fra den portugisiske superstjernes karriere pryder flere vægge.

Efter planen åbnes endnu et Pestana CR7-hotel i Lissabon til september. Derefter følger hoteller i New York og Madrid i henholdsvis 2017 og 2019.

Et hotel for yngre, velhavende rejsende

Målgruppen for det nye stilfulde hotel er ifølge Dionísio Pestana yngre mennesker, som “er blevet voksne i dette århundrede”. Selvom der ikke er tale om et luksushotel, er der dog med priser fra 180 euro pr. nat næppe tvivl om, at man satser på at tiltrække forholdsvis velhavende unge.

Funchals nye hotel ligger lige ved havnen.

Du kan læse mere om hotellet og bestille ophold på det her.

Tags fra artiklen
Mere fra Lars Henriksen

Hvor skal du tage hen på din efterårsferie?

Der er ikke mange uger til det er efterår i Danmark med...
Læs mere