Ryanair åbner ny direkte rute til Porto

Ryanair. Foto: Paul Lucas
Ryanair. Foto: Paul Lucas, Creative Commons.

Det irske lavprisselskab Ryanair vil de kommende år firedoble antallet af ruter fra Københavns Lufthavn. Første nye rute går til Porto i sommeren 2016.

Direkte til Porto fra København

Efter striden med de danske fagforeninger valgte Ryanair at lukke deres danske baser. Men det har tilsyneladende ikke nogen indflydelse på ambitionen om fortsat at vokse i Københavns Lufthavn.

Næste sommer vil Ryanair flyve til 15 destinationer fra København, hvor Porto dog er den eneste nyhed. Ifølge Ryanairs topchef, Michael O’Leary, kan de rejsende imidlertid de kommende år forvente et kraftigt stigende antal nye rute.

“Jeg ser ingen forhindringer i, at Ryanair åbner 15 ruter i sommeren 2016, 30 ruter i sommeren 2017, 45 ruter i sommeren 2018 og 60 ruter i sommeren 2019,” sagde topchefen således på et pressemøde i København tirsdag formiddag.

Den nye direkte rute til Portugals næststørste by får 3 ugentlige afgange.

Billig storbyferie i Porto

Lanceringen af en ny lavprisrute til Porto er godt nyt for dig, som ønsker at opleve denne charmerende storby i Nordportugal.

Ikke blot er Porto et perfekt mål for en forlænget weekend, men storbyen er også et godt udgangspunkt for en rundrejse i resten af det nordlige Portugal. Det er for eksempel oplagt at benytte chance for at opleve den smukke Douro-dal, som er rig på smukke landskaber og ikke mindst gode vine og fantastisk mad.

Læs mere om rejser til Nordportugal
Topfoto: Paul Lucas, Creative Commons.

Tags fra artiklen
, ,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere