Smagen af Portugal på ny restaurant

Skalddyrsretter er populære i Portugal

København har fået sin første portugisiske restaurant, som i hjertet af byen tilbyder traditionelle og moderne portugisiske retter tilberedt på ægte portugisisk manér.

Alt godt fra havet

Det portugisiske køkken er især kendt for fremragende fiske- og skaldyrsretter, og på den nye restaurant Portugalo er der da også rig mulighed for at udforske alt godt fra havet.

Menukortet hos Portugalo som åbnede sine døre for godt en måned siden, indeholder således et bredt udvalg af både traditionelle portugisiske retter og moderne fortolkninger. Udvalget af tapas er for eksempel stort og byder på gode muligheder for at smage på alt fra fisk og skaldyr til gode portugisiske oste.

Til portugisiske mad hører naturligvis en god vin, hvis da ikke du for eksempel foretrækker at slukke tørsten med en Sagres øl fra Portugal.

Sloganet for den nye restaurant i Nørregade er “Enkelt og smagfuldt”, og ifølge folkene bag Portugalo vil man gøre sig umage for som hovedstadens eneste portugisiske restaurant at repræsentere Portugals madkultur på bedste vis.

I hjertet af København

Har du rejst i Portugal kan et besøg på den nye portugisiske restaurant være en chance for at genopfriske minderne, og har du endnu et besøg i det smukke land tilgode kan det være en appetitvækker. Restaurant Portugalo finder du på Nørregade 22 i København.

Du kan også læse meget mere om Portugals mad og vin her på hjemmesiden, og ikke mindst få gode råd og tips til dit eget gastronomiske eventyr på en rejse til Portugal.

Hoteller med et godt køkken

Vil du opleve det ægte portugisiske køkken er det naturligvis i Portugal det foregår, og hos Hideawys finder du mange hoteller og ferieboliger i programmet hvor du spiser fantastisk. Hver egn har sine egne specialiteter både når det gælder maden og vin. Hvorfor ikke opleve Portugal på en bilrundrejse hvor du besøger flere regioner på rejsen. Vi har udvalgt de bedste hoteller og planlagt rejsen så du ser og oplever mest muligt.

Spisebord-Hotel-Herdade-da-Matinha---Alentejo-Portugal---Hideaways

Foto: Hotel Herdade da Matinha i Portugal, her spiser man godt!

Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere