Sommerferie på Kreta

Amalthia-Beach-Resort-Kreta-pool-40
Amalthia Beach Resort på Kreta

Sommerferien er uden tvivl højsæson på Kreta, så det er denne tid på året, hvor der er allermest liv på øen.

Hvis du pakker kufferten med Kreta som destination i sommerferien, er man næsten garanteret godt vejr. I juli måned ligger gennemsnitstemperaturen nemlig lige under 30 grader, så bagagen skal proppes med sommertøj og ikke mindst badetøj.

Når du besøger Kreta i sommerferiesæsonen er du også garanteret, at stort set alt holder åbent. Der er liv i byerne, seværdighederne holder åbent og man møder både den kretensiske befolkning og andre turister i sin færden på øen. Er man af sted i højsæsonen slipper man med andre ord for at rende ind i lukkede attraktioner, restauranter og tomme gader.

En populær feriedestination

At Kreta er en populær feriedestination, er der gode grunde til. For det første er vejret godt, men det er sjældent så varmt, at du ikke kan holde ud at foretage sig noget. Dernæst byder Kreta på nogle finde strande, og badevandstemperaturen er perfekt til en dukkert i sommerferieperioden. Og så er den kretensiske befolkning yderst imødekommende, servicemindede og afslappede, hvilket giver den helt rette sommerferiestemning, når du som turist besøger øen. Men det gode vejr fortsætter august og delvist september måned med, så der er absolut intet i vejen for at afholde sin sommerferie og aflægge Kreta et visit uden for de travleste uger. Uanset tidspunkt er en sommerferie på den græske ø sjældent forgæves, da du kan nyde godt af det varme klima, møde den rare befolkning og indtage den skønne mad og drikke.

Læs mere om rejser til Kreta

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere