Spændende aktiviteter på Malta

Rejseglæden er atter ved at vende tilbage, og alle os der i lang tid har længtes efter sol, varme og fyldte lufthavne, har igen noget at se frem til. Og der er et hav af muligheder at vælge imellem. For det samme har mange af vores favoritdestinationer, der ikke holder sig tilbage med at tilbyde de kommende gæster en spændende ferie med aktiviteter og uforglemmelige oplevelser.

Malta er en af de destinationer der hvert år byder på et spændende program. Læs videre og få lidt inspiration til din næste ferie til den sydeuropæiske perle-ø.

En aktiv ferie i naturen

Running

Er du glad for at være aktiv, og vil du opleve Maltas smukke natur helt tæt på, så skal du besøge Malta i foråret. For ikke nok med at du kan opleve det skønne forår på øen, så er der planlagt flere forskellige aktive arrangementer, som bl.a. løbearrangementer.

Den 9. april 2022 afholdes det naturskønne off-road triatlonløb Xterra, der udover hovedbegivenheden også byder på forskellige andre arrangementer som stafetløb og børneaktiviteter. Her finder du derfor noget for både store og små, om du vil deltage i en aktivitet eller blot nyde stemningen.

Er du nysgerrig på Xterra, kan du læse mere her.

Kultur- og festivaloplevelser

Karneval

Malta er kendt for sine mange kulturelle arrangementer, og nu er der endelig udsigt til, at du igen kan opleve en eller flere af de mange underholdende festivaler, koncerter og andre events. Både forår, sommer og efterår byder øen på mange spændende begivenheder.

I juni afholdes bl.a. Maltas internationale kunstfestival 16. juni-2. juli 2022, Malta Jazz Festival 11.-16. juli 2022 og Maltas dansefestival 28. juli-1.august 2022, for blot at nævne nogle få. Du finder altså gode muligheder for at komme den maltesiske kultur nærmere, og opleve nogle af øens unikke arrangementer.

Du kan se hele festivalprogrammet og læse mere her.

Besøg lokale vingårde og deltag til prøvesmagninger

vinmark

Er du ikke til de store arrangementer med fest og farver eller aktive events med sved på panden, kan du i stedet komme ned i tempo med et besøg på en af Maltas vingårde. Lad dig ikke narre af øens størrelse, for her finder du nemlig adskillige vinmarker, hvor druerankerne nyder godt af det varme og solrige klima, som Malta har. Og tager du et besøg til naboøen Gozo, finder du flere muligheder for at besøge drueproducenter.

Fra hvidvin med hints af vanilje til friske og frugtige rødvine. Malta byder på mange forskellige lokalproducerede vine, der hver især har sit eget unikke touch fra den lune middelhavsø. Du kan bestille både lokale vinsmagninger og rundture, eller deltage i en af de større arrangementer. Den 25. marts 2022 kan du bl.a. deltage i en master-class med blindsmagning på Villa Bighi, som du kan tilmelde dig og læse mere om her.

Er du nysgerrig på de forskellige vine og vingårde på Malta, kan du læse mere her.

Udvalgte hoteller på Malta

Mere fra Sofia Frederikke Bach

10 steder du skal besøge på din ferie i Bruxelles

Bruxelles er Belgiens hovedstad, og en skøn destination for din storbyferie. Her...
Læs mere