Spanien hitter når vi rejser på ferie

Escaorca Sa Calobra-stranden, Mallorca

Spanien ligger igen i år øverst på listen over danskernes foretrukne ferielande. Det er der mange gode grunde til – særligt de høje temperaturer og de lave priser virker på danskerne, der desværre er vant til det modsatte hjemmefra.

Faktisk sætter Spanien ny rekord i antal besøgende i år. Det skyldes til dels urolighederne i Tyrkiet, hvor mange så vælger Spanien i stedet. Og Spanien har da også mindst lige så meget at byde på. Vil du til Spanien, er Hideaways det rette sted at starte din ferie.

Spanien er sol og sommer

På ferien vil vi helst være sikre på godt vejr. Ofte er det første spørgsmål ved hjemkomsten da også, “nå, hvordan var vejret?”

Om denne store interesse i vejret skyldes, at vores eget danske vejr er så omskifteligt og ustadigt, skal jeg ikke kunne sige, men sikkert er det, at vejret i Spanien er betydeligt varmere og meget mere solrigt. Og det er ikke bare på Solkysten i Andalusien – det gælder i særdeleshed for de rejsemål, Hideaways har i Spanien.

Når det er varmt, og solen skinner, er det dejligt at opholde sig ved vandet. Derfor har vi hideaways på øerne Gran Canaria og Mallorca, hvor kysten aldrig ligger langt væk. Samtidig er øerne utroligt smukke og byder på alskens muligheder for aktiviteter udendørs. Det er med at få nydt det gode vejr så meget som muligt

Spanierne er gæstfrie

Spanierne er meget glade for de mange mennesker, der hvert år rejser på ferie i deres land. Det har de også god grund til at være, kunne man mene, når man ser på udviklingen i landets arbejdsløshed. Den falder nemlig voldsomt i turistsæsonen. De mange feriegæster skaber masser af jobs i Spanien.

Jeg synes faktisk, man føler sig mere velkommen som feriegæst i Spanien end i andre lande. Den spanske gæstfrihed har sikkert mange grunde og årsager, og generelt er spanierne også bare ret afslappede – og det smitter. Man rammes selv af samme afslappede og nydende mentalitet, når man er i Spanien. Og sådan skal det jo være på en ferie.

Noget for pengene

Spaniens popularitet skal nok også forklares ved al den gode mad og drikke, vi får dernede for en brøkdel af den pris, vi betaler herhjemme i Danmark. Har man familien med på ferie, er det nu rart at være i et land, hvor alle kan spise sig mæt på restuarant uden det koster en formue.

Dertil har Spanien bare en million seværdigheder, en uovertruffen alsidighed i landskaber og naturtyper, en særegen kultur og en historie præget af store civilisationer, der alle har sat deres spor, som i dag kan opleves i form de mange steder og bygninger landet har på verdensarvslisten.

Spanien fik sidst i juni en ny-designet officiel turistportal, hvor du kan søge mere inspiration til din ferie i landet.

Rejser med Hideaways i Spanien

Hideaways er specialist i rejser til Spanien hvor du bor på håndplukkede hoteller og i ferieboliger. Du kan vælge en pakkerejse til Spanien hvor der indgår flyrejse, ophold på hotel elelr i feriebolig og billeje, eller du kan selv arrangere transporten til Spanien og “kun” bestille ophold hos Hideaways. På alle rejsemål i Spanien tilbyder vi også bilrundrejser hvor du bor på flere hoteller under din rejse. Finder du ikke en rejse der opfylder dit behov i søgemaskinen er du altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på din rejse.

Læs mere om hvordan du kan holde ferie i Spanien med Hideaways

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie

Palma de Mallorcas slotte og paladser

Hovedstaden på Mallorca, Palma de Mallorca, er en smuk by med mange...
Læs mere