Suites Alba Resort et rigtig gemmested på Algarve

Velkommen til Suites Alba Resort
Velkommen til Suites Alba Resort

50 minutters kørsel fra Faro lufthavn på Algarvekysten finder du Suites Alba Resort & SPA. Hotellet ejes af den berømte, portugisiske fodboldspiller Luis Figo, og er en perle blandt de mange hoteller langs kysten. Hotellet, som faktisk tilbyder ferieboliger, er beliggende på toppen af en klippe med en fantastisk udsigt over Albandeira-stranden og det er blot en af mange årsager til, at du skal holde ferie her.

Suites Alba Resort

Suites Alba Resort består af 50 suiter som alle er ferieboliger med køkken. Du finder 31 villas, 10 suiter med delvis havudsigt , 6 suiter med fuld havudsigt og 3 ‘Alba Suites’. Suites Alba er et ideelt gemmested for par så længe du rejser uden for højsæsonen, for her står den i familiens tegn.

Suites Alba Algarve
Smuk udsigt
Buggy klar til bagage
Buggy klar til bagage
Strand ved Suites Alba
Strande ved Suites Alba

Suites Alba har bl.a. restaurant, flere barer , indendørs swimmingpool, flere udendørs swimmingpools både  for voksne og og børn, stor SPA-afdeling, vinkælder og meget mere.

Er du blevet nysgerrig, så klik på nedenstående link og læs min personlige beskrivelse fra mit sidste besøg på Suites Alba Resort, her kan du også se flere billeder og læse fakta om hotellet.

Læs min beskrivelse af hotel Suites Alba Resort & SPA

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie

Palma de Mallorcas slotte og paladser

Hovedstaden på Mallorca, Palma de Mallorca, er en smuk by med mange...
Læs mere