Tag roligt familien med på ferie til Lissabonkysten

Cabo da Roca på Lissabonkysten
Cabo da Roca på Lissabonkysten. Foto: Mat’s Eye. CC BY 2.0

Der findes mange forskellige former for familieferie ved Lissabonkysten, hvor børn og voksne vil kunne nyde de mange strandarealer langs kysten samt det kølige vand fra Atlanterhavet.

De mange fiskerbyer i dette område af Portugal vil også være en spændende oplevelse for både unge og gamle. En fascinerende oplevelse for både børn og voksne er måske især Europas vestligste punkt, Cabo da Roca, som ligger 140 meter over havets overflade. Den følelse man får, når man står med blæsten i håret og kigger ud over det store Atlanterhav kan imponere enhver.

Aktiv ferie på Lussabonkysten

Har man brug for at bevæge sig lidt, er der både mulighed for forskellige former for vandsport langs kysten, eller man kan tage et spil golf længere inde i landet eller oppe i Sintras bjerge. Denne by var H.C. Andersens yndlingsby i Portugal, hvilket man sagtens kan forstå, når man først har set og besøgt byen.

Børnene vil være fascinerede af de store og fantastiske bygninger, der stammer fra en anden tid, samt historierne om tempelriddernes og deres symboler, som ses i nogle af bygninger, mens de voksne især vil vise begejstring over byens helt igennem fantastiske arkitektur. Slottet i byen, Quinta da Regaleira, er på grund af dets særlige arkitektoniske træk med på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Rejser till Lissabonkysten

Se alle rejser til Lissabonkysten med Hideaways her.

Tags fra artiklen
,
Mere fra Simon Westh Henriksen

Vidste du, at …

…en kilde i Aostadalen er god for helbredet? I 1770’erne opdagede Jean...
Læs mere