Tilbring en romantisk feriedag i Sintra

Sintra-paladset
Sintra-paladset byder på en smuk og romantisk oplevelse

Hvis du holder ferie i Lissabon, har du ikke alene muligheden for at nyde en skøn storby. Du har også mulighed for at udforske området omkring Lissabon, som blandt andet gemmer på den smukke, romantiske perle af en by, Sintra.

Besøg Palácio Nacional på vejen til Sintra

Den romantiske by Sintra, som egner sig perfekt til en dagstur med din partner, ligger kun en kort køretur på 20 kilometer fra Lissabon.

På vejen er det oplagt at stoppe i Queluz for at udforske det fabelagtige Palácio Nacional, som er en af Portugals vigtigste historiske bygninger. Dette palads’ elegante arkitektur, unikke indretning og overdådige dekorationer imponerer alle gæster. Husk at besøge tronværelset og museet med kunstværker, der tilhører den kongelige familie.

Ren romantik kun 20 km fra Lissabon

Forsæt langs rute IC19 til Sintra. Der kan du passende begynde med at overraske din elskede med en tur i hestevogn, med start fra byens historiske centrum. Dette er en af de bedste måder at udforske denne utroligt smukke og romantiske by. Hestevognens rolige tempo gør, at I kan få det hele med, og samtidig sidder I komfortabelt.

I kan vælge imellem mange forskellige ruter, som hver især byder på forskellige udsigter over byen og det omgivende opland.

Sintra palads
Sintra byder på en smuk og romantisk oplevelse tæt på Lissabon

Lad jer selv slappe helt af til hestens blide bevægelser, mens I kører gennem de charmerende, smalle gader i Sintra og beundrer de mange forskelligartede huse, der synes som klistret til bakkerne. Vejene følger bjergenes konturer, og det er ikke svært at forestille sig, at tiden går i stå, og tankerne svæver behageligt et sted mellem himlens dybe blå farve og bjergenes magiske, grønne aura.

Parque da Pena

Tag derefter en gåtur i Sintras fredfyldte botaniske have, Parque da Pena, og nyd udsigten over hele byen og det omkringliggende landskab fra toppen af den bakke, hvorpå Palácio Nacional da Pena ligger. Skål på hinandens kærlighed og smag på de mange lokale lækkerier i paladsets restaurant.

Brug resten af dagen på at udforske det historiske centrum, herunder Palácio da Vila, kendt for sine skorstene i typisk kolonial stil.

Se alle rejser til Sintra med Escapeaway her.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere