Tre ferieboliger der har været med siden In-Italias første år – og som stadig holder den dag i dag

Villas Costa d'Orlando
Villas Costa d’Orlando er en af ferieboligerne, der har været på In-Italia længe

Hos In-Italia sætter vi en stor ære i at udvælge ferieboliger, der giver dig noget særligt. En spektakulær udsigt, lidt ekstra charme, udsøgt mad af lokale råvarer og hjertevarm gæstfrihed fra værten. Allerede da In-Italia blev grundlagt i 1999, havde vi 300 steder fordelt på Italiens 20 regioner. I dag er sortimentet noget større, men der er faktisk nogle af vores steder, der har været med længe, og som du kan booke den dag i dag.

Det kan du, fordi de stadig holder. Som en evergreen, du kan høre igen og igen. Lad mig tage dig med til tre af dem.

Familievenlig, landlig idyl på agriturismo i Toscana

Residence Villa Grassina er indbegrebet af landlig idyl og charme i dejlige Toscana med under 30 kilometer til Firenze. De smukke bygninger, der tidligere har tilhørt en af de ældste adelsfamilier fra Firenze, putter sig mellem de bløde, grønne bakker og fra både lejligheder, udendørsområder og restaurantens terrasse har du en formidabel udsigt over landskabet.

Residence Villa Grassina er indbegrebet af landlig idyl og charme

Her bor du i rustikke, men hyggelige og rummelige lejligheder med egne havemøbler i den fælles have. Ejendommen strækker sig over smukke grønne fællesarealer med tennisbane, pool, bordtennis og lille legeplads og producerer desuden lokale råvarer som olivenolie, vin santo og grappa. Kort sagt er her skønne aktiviteter for hele familien, og samtidig masser af plads og luft til bare at være – sammen.

Kom helt ned i gear ved den skønne pool

Residence Villa Grassina var den mest bookede feriebolig på In-Italia for 20 år siden og er fortsat yderst populær i dag. Og man forstår hvorfor. Faciliteterne er fulgt med tiden og omgivelserne, ja, de er evigt vidunderlige.

Læs mere om Residence Villa Grassina her

Mondænt byhotel med tagterrasse i Rom

Rom. Storslåede, levende og kaotiske Rom. Der er en grund til, at traditionen med at kaste en mønt i Trevi-fontænen er et must for enhver gæst i byen. For få andre storbyer har så meget at byde på kulturelt, historisk og gastronomisk. Og hvis du bor i en af de i alt 25 lejligheder på Aurelia Residence, har du det hele indenfor rækkevidde.

Fra tagterassen på Aurelia Residence har du oven i købet udsigt til Peterskirkens kuppel

Fra Aurelia Residence har du kun ti minutters gang til Peterskirken og Vatikanet, og du kan nemt bevæge dig ned langs den vestlige bred af Tiberen til det hyggelige område Trastevere, hvor du finder et væld af liv og skønne fortovsrestauranter i de små gader. Eller du kan krydse floden og på kort tid være i det historiske centrum, hvor du blandt andet finder den spanske trappe, Piazza Navona og Pantheon.

Du vælger selv, om du vil tilberede dine måltider i lejligheden – eller nyde Aurelia Residence’s morgenmadsbuffet

Der er en grund til, at Aurelia Residence har været populær på In-Italia i 20 år. Her får du Rom serveret på et sølvfad i komfortable rammer med moderne faciliter og god service. Fordi du bor i lejlighed, har du samtidig mulighed for at føle dig – næsten – som en ægte romer. Du kan handle lokalt og selv tilberede måltider i det lille køkken eller drikke din aperitivo på balkonen, inden du bevæger dig ud i byen for at indtage aftensmåltidet på en af de mange, gode restauranter.

Her kan du booke dit ophold på Aurelia Residence

Villa med havudsigt og egen pool på Sicilien

Havet er blåt, himlen er blå, og poolen er blå.

Og alligevel bliver udsigten aldrig kedelig i villaerne på Villas Costa d’Orlando på Sicilien. På terrassen med udsigt til de æoliske øer finder øjet og sjælen ro, og det er umuligt ikke at komme ned i gear, efterhånden som solen bevæger sig over himlen, og du ser landskabet og udsigten ændre karakter.

Wow! Hvilken terrasse!

Du bydes velkommen i rummelige villaer i tre plan med højt til loftet og et stilrent, enkelt og tidsløst look. Her er gennemtænkt design, lys og luft i højsædet, og du har selvfølgelig wifi, fladskærms-tv og hele to parkeringspladser. Men den sande værdi finder du udenfor på den store terrasse med havudsigt og din egen, private pool.

Hvilken lykke at kunne bade i egen privat pool

Faktisk har vi på In-Italia selv været med til at bestemme udformningen af de eksklusive villaer i det naturskønne område på Siciliens nordkyst, og vi kan derfor sikre, at de møder alle dine krav til komfort og moderne faciliteter. Naturen, det krystalklare hav og sol fra en skyfri himmel – det står Sicilien selv for.

Her finder du alle informationer om Villas Costa d’Orlando

In-Italias fødselsdag: 20 år med rejser til Italien

In-Italia fylder 20 år den 18. maj 2019. Derfor har vi samlet nogle af vores fortællinger fra de sidste 20 år:

Hvordan var det for eksempel at rejse til Italien for 20 år siden?

In-Italias stamgæst anbefaler to autentiske agriturismi her

Du kan også få for historien om, hvordan In-Italia blev grundlagt

Tags fra artiklen
, ,
Mere fra Emilie Fuglsang

5 forskelle på din ferie i Italien for 20 år siden og i dag

Her hos In-Italia har vi givet de rejselystne muligheden for at opleve...
Læs mere