Udforsk det smukke renæssanceslot Chateau de Villandry

Chateau de Villandry
Udforsk det smukke renæssanceslot Chateau de Villandry

Snyd ikke dig selv for et besøg på det smukke renæssanceslot Chateau de Villandry, beliggende i Centre Val de Loire, hvor du både kan opleve fantastisk arkitektur og en af verdens smukkeste haver.

Udforsk det smukke renæssance-slot

Chateau de Villandry er et af de store slotte, som er bygget på bredden af floden Loire i renæssancen. Slottet var oprindeligt en borg, indtil det mellem det 15. og 16. århundrede blev forvandlet til dette smukke renæssanceslot af finansministeren Francois den Første og den romerske ambassadør Jean-Le Breton. Slottet blev i det 20. århundrede købt og restaureret af lægen Joachim Carvallo og består i dag af en hovedbygning med to fløje, omgivet af en smuk have. Du skal betale for at få adgang til området, som har åbent mellem marts og oktober.

Se en af verdens smukkeste haver

Slottet er omgivet af smukke, grønne områder og haver, som bestemt er værd at besøge i forbindelse med selve slottet. Nyd de naturlige landskaber og smukke udsigter, når du bevæger dig rundt i haven. Haven var oprindeligt udført i Italiensk renæssancestil, men blev i det 19. århundrede ændret til en engelsk have, hvorefter den originale stil blev genskabt i det 20 århundrede. I dag er det den oprindelige ejers oldebarn, Henri Carvallo, som ejer slottet. Han bevarer og forbedrer både haven og slottet.

Chateau de Villandry
Chateau de Villandrys smukke haver. Foto-kreditering: Geoff Livingston. Oploadet under licensen CC BY-ND 2.0

Oplev alle havens dele

Gå en tur i den smukke have og udforsk de forskellige dele. ”Den dekorative have” består af 2 dele; ”kærlighedshaven” og ”musikhaven”. Se også ”vandhaven”, som har fået dette navn på grund af dens anlagte dam. ”Solhaven” står for drømme og frihed, ”labyrinten” afspejler renæssancehavernes typiske skønhed og ”køkkenhaven”, samt ”urtehaven”, er fyldt med frugt, grønt og urter. Udenfor områdets mure findes også en smuk skov. Fordyb dig i den vilde og uhæmmede natur, som står i skarp kontrast til den ryddelige renæssancehave.

Rejser til Centre Val de Loire

Kunne du tænke dig at besøge Chateau de Villandry i Centre Val de Loire? Så se alle Escapeaway´ rejser til Centre Val de Loire her.

 

Velkommen til Escapeaway 

Hos os kan du skræddersy din rejse præcis som det passer dig, enten med direkte fly eller med mellemlanding. Du kan dertil vælge blandt vores nøje udvalgte hoteller.

Pssst…. gå ikke glip af et kig på vores unikke Hideaways-hoteller

Vi anbefaler også at du lejer en bil, for at få de bedste muligheder for at opleve området, du rejser til.

 

Ønsker du at få ferietips, gode tilbud og meget mere spændende rejseinspiration?  Klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

>>> Læs mere om vores Hideaways-hoteller

>>> Læs mere om Escapeaway

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere