Vores kollega Marie er rejst på jagt efter et nyt gemmested i Umbrien

Umbrien_landskab_MarieB
Umbriens skønne, bakkede landskab giver dig lyst til at køre eller gå mange ture på din ferie.

Vores kollega Marie er igen på eventyr. Denne gang er hendes rejse gået til Italien; nærmere bestemt den smukke, bakkede region Umbrien. Her er hun ude for at finde hoteller, der tilfredsstiller de høje krav til charme, komfort, beliggenhed og venlig, personlig service, vi stiller. Alt sammen til en pris, der ikke sprænger dit rejsebudget i stykker.

Hos Hideaways gør vi en dyd ud af at lære hotellerne godt at kende, inden vi sender feriegæster ned til vores destinationer i Sydeuropa. At hotellet er  noget særligt er en del af kernen i de rejser, vi tilbyder – og vi kender vores gæsters ønsker. Derfor kan du være sikker på, at vores kollegaer ved præcis, hvad de skal kigge efter, når de rejser ud for at håndplukke flere hoteller til dig, så du kan komme på ferie i Sydeuropa uden at skulle kæmpe dig vej gennem turistmasserne.

Læs mere om rejser til Umbrien med Hideaways

Nedenfor kan du se nogle af de flotte billeder, Marie har taget. Læs teksten under billederne og drøm dig væk til det karakterfulde hotel, hun har fundet i Umbrien – en af Italiens skønneste regioner.

Mellem de smukke bakker i Umbrien ligger Gallano Resort. Rejs til det idylliske Umbrien med Hideaways. Foto: Hideaways
Her på det hyggelige Gallano Resort mellem de umbriske bakker har vores dygtige kollega Marie for nylig haft fornøjelsen af at slå vejen forbi. Når vi udvælger vores hoteller, lægger vi stor vægt på, at både de udendørs og de indendørs omgivelser er behagelige og autentiske. Det er ikke svært at forstå, at Marie faldt for denne gård, med grønne døre og en smuk krukke. Så kan man virkelig mærke, at man er i Italien. Det skal gøre godt at nyde en kop god, italiensk kaffe her i skyggen på en varm dag.
Rejs til autentiske omgivelser i det landlige Umbrien. Her kan din bil blive uventet stoppet af en flok får på vejen. Foto: Hideaways
Umbrien er kendetegnet af smukke bakker og ren landlig idyl. Her kan du opleve, at du lige må have lidt tålmodighed, fordi din bil bliver stoppet af en flok får, der skal krydse vejen. Vores kollega Marie er heldigvis både tålmodig og viser rettidig omhu, så hun fik fotodokumenteret sit møde med de fredelige, uldne dyr.
Stuen på det charmerende Gallano Resort i Umbrien, Italien. Her kan du holde ferie i landlige omgivelser. Foto: Hideaways
Den dejlige stue på Gallano Resort, hvor der er pyntet op med friske blomster. Den rustikke, runde indgang til køkkenet tilføjer ekstra charme. En afslappende stund her, inden det er tid til at udforske de naturskønne omgivelser, giver fornyet energi.
Charmerende udendørsmiljø med borde og stole i Umbrien, hvor vores kollega er på rejse. Foto: Hideaways
Så er der dømt sydeuropæisk atmosfære. De rå mure giver en god kontrast til de fine caféstole og borde. Sådan et sted kunne du godt komme i feriestemning – tror du ikke? Marie er i hvert fald begejstret.
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Camilla Kill

Smag på Siciliens sorte svin på ferien

“Heste, grise, køer og får” er måske ikke det første, der dukker...
Læs mere