Bestil billige rejser til hele verden med Escapeaway

Escapeaway giver dig rejser til nettets bedste priser, kombineret med fuld rejsegaranti. Rejs med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg til populære destinationer - eller kør selv og book et af vores udvalgte hoteller. På escapeaway.dk finder du noget for enhver smag.

Du kan finde billige rejser med lavprisfly til europæiske badestrande og luksusrejser til fjerne horisonter med indkvartering på 5-stjernede hoteller med all inclusive og overdådige omgivelser. Brug Escapeaway når du skal planlægge sommerferie, storbyrejser, wellness og meget andet. Når vi rejser ud i verden, er det for at opleve andre kulturer, se nogle af verdens største attraktioner, nyde god mad og vin, slikke D-vitaminer ud af den blå luft og være sammen med vores nærmeste. Derfor skal rammerne om rejsen være i orden, og Escapeaway er din garant for succes.

Når du rejser med Escapeaway finder du kun hoteller, som har anmeldelser med over 4 på TripAdvisor eller minimum 8 på Booking.com. Det er en af vores måder at sikre kvaliteten af din ferie. En stor del af hotellerne har vi allerede besøgt personligt - og resten er vi på vej ud for at se. Herefter har vi opdelt dem i forskellige temaer alt efter, om de er velegnede til strandferie, kæresteturen, den store familieferie, miniferie i storbyen og meget mere. Brug filtrene til at finde et hotel, som passer dig og dine rejsefæller.

>> Læs mere om vores udvalgte hoteller

Destinationer og hoteller

Hvor vil du rejse hen i år?

Blandt vores mest populære rejsemål er klassiske storbyer som Rom, Paris, London, Lissabon, Barcelona, Berlin og Amsterdam. Her er vores force ikke mindst at finde charmerende hoteller i bymidten, så du har kort afstand til de lokale seværdigheder og mulighed for at udnytte din tid på rejsemålet optimalt. Er du mere til natur, åbne vidder og dramatiske kyster, så tag et kig på de mange billige rejser til Amalfikysten, Algarve, Toscana, Andalusien, Alsace eller Provence.

Her kan du ofte finde gode tilbud på små hoteller og villaer, som har suveræne beliggenheder langt fra alfarvej med udsigt til vinmarker, blå bølger eller små landsbyer. En billig rejse med Escapeaway kan også bringe dig til en lang række berømte øer, lige fra klassikeren Mallorca, over græske perler som Santorini, Korfu og Kreta til tropiske stjernestunder på Koh Samet, Koh Samui eller Maldiverne. Her finder du altid de bedste, billige rejsetilbud - god fornøjelse!

Nettets billigste rejser med rejsegaranti

Escapeaway kan tilbyde dig billige rejser til destinationer over hele verden, fordi vi har bygget en ‘maskine’, som binder data sammen på kryds og tværs. Vi finder de billigste flybilletter, fordi vi som rejsebureau har adgang til de bedste priser, og samtidig finder vi hotellernes bedste priser, da vi altid sammenligner priser på tværs af flere forskellige bookingsider. Men alt det ved vi, at du også sagtens selv kan gøre.

Men til forskel fra de store bookingportaler, får du hos Escapeaway mulighed for at sammensætte din næste rejse online og samtidig få den sikret af Rejsegaranti. Din rejse bliver nemlig teknisk set til en pakkerejse, hvor alle rejsens dele hænger sammen i ét køb. Du kan desuden tilføje en lejebil eller transfer til og fra lufthavne, som en del af pakken.

Sammen med vores udvalgte hoteller af høj kvalitet er du sikret en billig rejse som er 100% i orden, uanset rejsemål, rejselængde, eller rejsedatoer. Med andre ord: En tryg ferie med det bedste af begge verdener.

>> Her kan du læse mere om vores pakkerejser

Fleksible rejser til spændende destinationer

Når du skal vælge, hvor din ferie eller bilrundrejse skal gå hen, kan du hos Escapeaway vælge rejser til flere af de mest populære, sydeuropæiske rejsemål. I Portugal tilbyder vi bl.a. rejser til Madeira, Algarve, Douro-dalen og Lissabonkysten. I Italien har vi bl.a. Sardinien, Sicilien, Toscana og Umbrien på programmet. I Spanien tilbyder vi hoteller på Mallorca og Gran Canaria, samt i Andalusien. Tyrkiet har en af de mest spændende storbyer i Europa, og du kan med Escapeaway bo helt centralt i den pulserende storby Istanbul.

Frankrig er en historie for sig - her har vi valgt at kigge mod syd og den gamle provins Provence, som er fyldt med skønne hoteller, spredt ud over landskabet og i charmerende byer. Sidst, men ikke mindst kan du også rejse med Escapeaway til Grækenland, hvor klassikeren Kreta naturligvis er med på listen. Vi byder også på omfattende muligheder for aktiv ferie til lands og til vands, både i højsæsonen i juli og august, samt i fx. påsken og efterårsferien.

Når du rejser med os, får du bl.a. populære lande som:

Forførende oplevelser i Italien

 • Amalfikysten
 • Sicilien
 • Sardinien
 • Toscana m.fl.

Maleriske landskaber i Spanien

 • Andalusien
 • Mallorca
 • Gran Canaria m.fl.

Portugal – Europas måske smukkeste land

 • Algarve
 • Lissabonkysten
 • Madeira m.fl.

Frankrig, når kun det bedste er godt nok

 • Den franske Riviera
 • Provence
 • Languedoc-Roussillion m.fl.

Smil og madoplevelser i Grækenland

 • Kreta
 • Santorini
 • Rhodos m.fl.

Spændende og kontrastfulde Tyrkiet

 • Istanbul
 • Marmaris
 • Antalya m.fl.

>> Se alle rejsemål med Escapeaway

Vælg det rigtige rejsetema

Konceptet og nøgleordene bag Escapeaway er autentiske og charmerende ferieoplevelser, hvor du kan vælge mellem hoteller, ferielejligheder og feriehuse i forskellige niveauer, helt op til vores populære luksusrejser. Derfor tilbyder vi rejser til et bredt publikum. Escapeaway er til parret, der ønsker tid på tomandshånd. Eller vi kan hjælpe den store familie med at finde det rigtige hotel, hvor der kræves ekstra meget plads. Det vigtigste for en god rejse er, at du følges med de rigtige personer - derefter kommer rammerne, og det er her, Escapeaway hjælper dig.

>> Se rejsetemaer

Værelse med udsigt

Sætter du pris på en smuk udsigt? Hos Escapeaway kan du være sikker på, at vi vil indfri dine ønsker. Når vi håndplukker vores hoteller, så er udsigten et vigtigt kriterie for udvælgelse. Præcis som hos os mennesker, er hvert hotel unikt, og udsigten er ikke som nogen anden. Hvis ikke udsigten fra værelset er slående, så er det sikkert udsigten fra poolområdet, der er forførende. Vi har mange hoteller, hvor du fra dit værelse vil opleve en fantastisk udsigt over bjerge, havet eller en lille olivenlund, og dit hjerte vil slå et ekstra slag i begejstring.

>> Se alle hoteller hvor dit værelse har udsigt

Boutique-hoteller

Et boutique-hotel er noget fuldstændig usædvanligt. Atmosfæren er intim og varm, udsmykningen er elegant men samtidig naturlig. Det ydre miljø er ligeså smukt som det indre. Et boutique-hotel er kendetegnet ved de ekstra detaljer som overgår dine forventninger. Du bliver overrasket. De fleste vil nok mene, at en speciel atmosfære, intimitet og en indbydende stemning er en selvfølge, men vi ønsker også, at hotellet skal være af høj standard uden at være luksuriøst eller ekstravagant.

>> Se vores udvalg af boutique-hoteller

Familieferie

Flere af vores hoteller byder på rigeligt med oplevelser til voksne og børn, og til alle som har et ungt sind. At lykkes med en god familieferie kræver en del. Alle skal have det godt og blive stimuleret samtidig med, at der skal være plads til at dyrke familielivet. For at gøre det lettere for dig, har vi markeret alle familievenlige hoteller. Søg væk fra en stresset hverdag og sæt fokus på familien på et ’gemmested’ i afslappende omgivelser. Prisen er ofte en vigtig faktor når man rejser mange sammen, så hos Escapeaway gør vi en dyd ud af at træffe den rette balance mellem kvalitet og pris. Hvis man gerne vil finde billige rejser for den store familie, så kan det ofte svare sig at leje en hel villa sammen.

>> Rejs med Escapeaway og hold ferie med hele familien

Fleksible rejser med fly og charmerende hoteller

Escapeaway er et rejsebureau med fokus på personlige, små og charmerende hoteller, der ofte ligger i modsat retning af de største ”turistfælder”. Hos Escapeaway finder du hoteller, der er udvalgt af enten Mikkel, Simon eller Marie – vi har nemlig besøgt hver enkelt hotel, som du finder i vores program. Vi sælger alle rejser ud fra filosofien om, at god kvalitet ikke behøver at koste en bondegård, og vi er ivrige for at finde de hoteller og ferieboliger, hvor du som gæst netop for det lille ekstra, uden nødvendigvis at skulle betale mere for det. Nogle steder har endvidere mulighed for all inclusive.

Selvom hvert hotel er unikt og helt sin egen, så er den røde tråd, at vi selv ønsker at rejse tilbage og holde endnu en uforglemmelig ferie netop her. Dermed er vores krav til hotellet eller ferieboligen ud fra et personligt synspunkt, hvor vi vurderer hvert hotel bl.a. ud fra atmosfære, beliggenhed, værelser og ”romantisk touch”. Du får det så fleksibelt, som det overhovedet er muligt. Da vi booker dine flybilletter med rutefly, kan du tilpasse rejselængden præcist som du ønsker det, når blot det passer med en flyvning. Du kan også vælge helt at undlade flybillet og blot booke et hotel i et par dage, hvis du har lyst. Du kan fx. tage et fly til Paris, køre videre selv til Barcelona, tage toget til Malaga og så finde hjem selv.

Bestiller du en pakkerejse hos Escapeaway giver det dig fuld tryghed både før, under og efter din ferie. Escapeaway Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening, har stille garanti i Rejsegarantifonden og overholder regler i pakkerejseloven. En pakkerejse skal bestå af minimum to rejseydelser f.eks. fly og hotel.

Find billige rejser hos os

Vil du følge med i nyheder i vores verden og have gode tips til din næste rejse, så er vi også meget aktive på alle de sociale medier som fx. Facebook. Du finder link til de sociale medier nederst her på siden. Vi skriver også om oplevelser fra vores egen verden på bloggen, her kan du læse om nye hoteller, rejsetips og meget mere.

Hver uge præsenterer vi også nye produkter i form af hoteller, rundrejser og nye rejsemål. Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af billige afbudsrejser, hvor du kan spare mange penge hvis du kan rejse i sidste øjeblik. De gode rejsetilbud står i kø i vores nyhedsbrev, som er et must for dig, der gerne vil have en billig ferie og spare mange penge.

Rejser fra danske lufthavne

Hos Escapeaway finder vi billige flybilletter fra alle de største, danske lufthavne - og en enkelt tysk. Alle rejser foregår med rutefly, hvilket gør din rejse fleksibel, fordi du selv kan bestemme hvor længe du vil rejse, og hvilke ugedage, du ønsker at rejse. Med en enkelt mellemlanding - eller i mange tilfælde direkte - kan man på få timer nå frem til spændende og inspirerende rejsemål i hele Europa.

Billige rejser fra Københavns Lufthavn Kastrup

Danmarks og Skandinaviens største lufthavn blev grundlagt i 1925, da flyrejser stadig var forbeholdt den velhavende elite. Alligevel blev den nye lufthavn på græsmarken i Kastrup fra starten et populært udflugtsmål, også for dem som ikke selv havde råd eller mod til at sætte sig ombord i et fly. Siden har CPH udviklet sig til et skandinavisk knudepunkt, med det helt store udvalg i direkte fly-forbindelser til populære rejsemål over hele verden. Rigtig mange billige rejser med Escapeaway starter i Københavns Lufthavn, eller har en mellemlanding her.

Billige rejser fra Billund Lufthavn

Danmark næststørste lufthavn har trods sin forholdsvis beskedne størrelse alle de faciliteter, man forventer at finde i en international lufthavn med forskellige spisesteder, butikker, eget hotel og komfortable venteområder. Billund Lufthavns lounge-område, King Amlet Lounge, har vundet mange hædersbevisninger, og generelt oplever man en lufthavn, som er moderne, afslappet og effektiv. Billund Airport består af én, samlet terminal, herunder en central sikkerhedskontrol. Modsat Købenavns Lufthavn, adskiller man her afrejsende fra ankommende gæster, da der ikke er behov for et transitområde. Ved ankomst til lufthavnen i Billund dirigeres man derfor straks til bagageudleveringen, og herefter ud i den store afgangs/ankomsthal (landside). Airside - dvs. efter man er kommet gennem sikkerhedskontrollen - finder man bl.a. en restaurant, en bistro, en café og en tax free-butik, samt en LEGO store. En stor del af Escapeaways jyske gæster starter rejsen her og der er direkte fly til stort set alle de mest populære ferie-destinationer i vores program.

Billige rejser fra Aalborg Lufthavn

Hele Nordjyllands store lufthavn er Danmarks tredjestørste, som byder velkommen i en indbydende og lys terminal, der blev indviet i 2001. SAS og Norwegian har dagligt en række afgange til Københavns Lufthavn, hvorfra man kan rejse billigt videre ud i verden med et stort rutenetværk. Udover den populære indenrigsrute har Aalborg Lufthavn i dag også et bredt udvalg af udenrigsruter til især storbyer, samt mange charterdestinationer i Europa. Med KLM kan man få direkte fly til Amsterdam, og derfra videre ud i verden, ligesom især Norwegian har en række direkte fly-ruter til bl.a. Malaga, Alicante, Mallorca og Gran Canaria.

Billige rejser fra Aarhus Lufthavn Tirstrup

Tirstrup Lufthavn er anlagt som militær flyveplads under 2. Verdenskrig, og er beliggende på Djursland, ca. 40km fra centrum. Indenrigsruten til København er den historiske, faste rute fra Aarhus Lufthavn, som gør det muligt at rejse billigt ud til alle Star Allicances destinationer i hele verden. Derudover har SAS lanceret en større satsning på Aarhus Lufthavn, hvilket har tilført ruter til bl.a. Malaga, München, Oslo, Mallorca, Manchester, Stockholm, Nice, Rom og flere andre. Også EasyJet har fået øje på Aarhus, ligesom Ryanair har fløjet ruten til London (Stansted) i omkring 20 år.

Billige rejser fra Hamburg Lufthavn Fuhlsbüttel

For Escapeaway' syddanske gæster er Hamburg Lufthavn et godt alternativ til forbindelser fra danske lufthavne. Flughafen Hamburg-Fuhlsbüttel er den femtestørste lufthavn i Tyskland og har især billige og direkte flyvninger til Sydeuropa. I 2018 havde Hamborgs lufthavn godt 17 mio. passagerer, som rejste til ca. 130 destinationer. Du kan booke en billig rejse med Escapeaway fra Hamburg på lige fod med afrejser fra danske lufthavne.