Rejser til hele verden med Escapeaway

Escapeaway giver dig rejser til nettets bedste priser, kombineret med fuld Rejsegaranti. Rejs med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg - eller kør selv og book et af vores udvalgte hoteller.

På escapeaway.dk finder du noget for enhver smag. Du kan finde billige rejser med lavprisfly til europæiske badestrande, og luksusrejser til fjerne horisonter med indkvartering på 5-stjernede hoteller med all inclusive og overdådige omgivelser. Brug Escapeaway når du skal planlægge sommerferie, storbyrejser, wellness og meget andet.

Udvalgte hoteller med kvalitet

Når vi rejser ud i verden er det for at opleve andre kulturer, se nogle af verdens største attraktioner, nyde god mad og vin, slikke D-vitaminer ud af den blå luft, og være sammen med vores nærmeste. Derfor skal rammerne om rejsen være i orden, og Escapeaway er din garant for succes.

Når du rejser ud til et Escapeaway-hotel finder du kun hoteller, som har anmeldelser på over 4 stjerner på TripAdvisor, eller 8 stjerner på Booking.com. Det er en af vores måder at sikre kvaliteten af din ferie.

En stor del af hotellerne har vi allerede besøgt personligt - og resten er vi på vej ud for at se. Herefter har vi opdelt dem i forskellige temaer, alt efter om de er velegnede til strandferie, kæresteturen, den store familieferie, miniferie i storbyen og meget mere. Brug filtrene til at finde et hotel, som passer dig og dine rejsefæller.

>> Læs mere om vores udvalgte hoteller

Hvor vil du rejse hen i år?

Blandt vores mest populære rejsemål er klassiske storbyer som Rom, Paris, London, Lissabon, Barcelona, Berlin og Amsterdam. Her finder vi mindre, charmerende hoteller i bymidten, så du har kort afstand til de lokale seværdigheder og mulighed for at udnytte din tid på rejsemålet optimalt.

Er du mere til natur, åbne vidder og dramatiske kyster, så tag et kig på Amalfikysten, Algarve, Toscana, Andalusien, Alsace eller Provence. Her kan du ofte finde små hoteller og villaer, som har suveræne beliggenheder langt fra alfarvej, med udsigt til vinmarker, blå bølger eller små landsbyer.

En rejse med Escapeaway kan også bringe dig til en lang række berømte øer, lige fra klassikeren Mallorca, over græske perler som Santorini, Korfu og Kreta, til tropiske stjernestunder på Koh Samet, Koh Samui eller Maldiverne.

Billige rejser med Rejsegaranti

Escapeaway kan tilbyde dig billige rejser til destinationer over hele verden, fordi vi har bygget en ‘maskine’, som binder data sammen på kryds og tværs. Vi finder de billigste flybilletter, fordi vi som rejsebureau har adgang til de bedste priser, og samtidig finder vi hotellernes bedste priser på tværs af de forskellige bookingsider. Men alt det ved vi, at du også sagtens selv kan gøre.

Men til forskel fra de store bookingportaler, får du hos Escapeaway mulighed for at sammensætte din rejse online og samtidig få den sikret af Rejsegaranti. Din rejse bliver nemlig teknisk set til en pakkerejse, hvor alle rejsens dele hænger sammen i ét køb. Du kan desuden tilføje en lejebil eller transfer til og fra lufthavne, som en del af pakken.

Sammen med vores udvalgte hoteller af høj kvalitet er du sikret en rejse som er 100% i orden, uanset rejsemål, rejselængde, eller rejsedatoer. Med andre ord: Det bedste af begge verdener.

>> Her kan du læse mere om vores pakkerejser

Læs mere