Charterrejser med Escapeaway

Hos Escapeaway tænker vi charterrejser på en helt ny måde. Her kan du selv vælge hvornår du vil rejse, og i hvor lang tid, men stadig lande på fantastiske, solrige rejsemål og få en afslappet ferie. Find et hyggeligt hotel eller et overdådigt beach resort og kombiner med fly fra nærmeste lufthavn - med mange penge at spare.

For danskerne er charterrejser uafvendeligt forbundet med klassiske destinationer som Mallorca, Costa del Sol, Kreta og De Kanariske Øer. Hos Escapeaway har vi naturligvis rejser til alle de klassiske rejsemål, men vi har også så meget mere, vi gerne vil vise dig, hvad enten du er til sol, strand og pool, eller til eksotiske oplevelser på tropiske destinationer som Caribien og Zanzibar. Hos os kan du nemlig kombinere billige flybilletter med rutefly, sammen med vores udvalgte hoteller med gode anmeldelser, overalt i Sydeuropa. Vi klarer alt det praktiske for dig, så du får en samlet pakkerejse, som er omfattet af Rejsegaranti. En fleksibel charterrejse, med valgfri afrejsedato, valgfri rejselængde, billeje eller transfer inkluderet, og fuld sikkerhed - til nettets bedste priser.

Se det fulde program til de mest elskede charter-lande her:

>> Rejser til Spanien
>> Rejser til Portugal
>> Rejser til Grækenland
>> Rejser til Italien
>> Rejser til Kroatien
>> Rejser til Tyrkiet

Hvad er en charterrejse?

I 'gamle dage' var en charterrejse en pakke af ydelser, hvor et rejsebureau leverede det hele til den rejsende. Rejsebureauet bookede et helt fly, et fast antal værelser på et hotel - eller hele hotellet, sørgede for bustransport til hotellet, havde guider på destinationen, og solgte udflugter under opholdet. Ulempen ved den klassiske form for charterrejse er, at den er ufleksibel og dyr, og tager ikke højde for individuelle ønsker, fx. udenfor de mest populære rejsemål. I nogle lande - fx. i Irland - er den klassiske charterrejse stort set forsvundet over de sidste 15 år, med fremkomsten af lavprisfly og internettet, hvor de rejsende selv kan undersøge alt på forhånd.

Hos Escapeaway har vi derfor bygget en smart søgemaskine, som kan sammensætte en fuldstændig fleksibel charterrejse til dig, der ønsker en rejse ud i verden, men som vil det på dine egne betingelser. Når du booker en billig charterrejse i vores søgemaskine bliver det hele sat sammen som en pakkerejse, som er fuldt sikret af Rejsegaranti og inkluderer hoteller i alle prisklasser. Men da vi finder flysæder, hotelværelser og lejebiler blandt hundredvis af udbydere, kan vi tilbyde dig ikke bare fuld fleksibilitet, men også nettets bedste priser - uden risiko. Du får med andre ord det bedste af begge verdener: Den individuelle rejses fleksibilitet, og charterrejsens sikkerhed.

Hvordan booker jeg en charterrejse med Escapeaway?

I søgemaskinen kan du først og fremmest vælge en destination, og derefter kan du vælge om du vil have afrejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Savner du inspiration til, hvor din charterrejse skal gå hen, så tag et kig på vores rejsetemaer, som viser dig forskellige muligheder, alt efter hvordan du ønsker at rejse. Herefter kan du vælge dine datoer, og i løbet af få sekunder har vi fundet en række lækre hoteller med gode anmeldelser, samt priser på flybilletter, så du kan booke en fleksibel charterrejse på få minutter.

Søg blandt alle de bedste hoteller, hvad enten du søger efter fantastisk udsigt, eller et hotel som er beliggende direkte ved egen strand. Som de eneste søger vi flybilletter fra alle flyselskaber - også lavprisfly - hvilket giver dig de bedste, billigste og mest direkte forbindelser, når du skal afsted på en charterrejse sydpå, også i de store rejsemåneder juli og august.

>> Læs mere om hvordan du får en romantisk ferie her
>> Kombiner med en storbyferie

Charterferie

Foto: For mange er en charterferie ensbetydende med Grækenland....

En nem og billig charterferie

Find det hotel du ønsker at bo på i din ferie og bestil en samlet pakkerejse inkl. fly. Vi søger priser hos alle flyselskaber, og også hos lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian og easyJet. Ønsker du en transfer, altså transport fra lufthavnen til dit hotel eller ferielejlighed er det naturligvis også muligt. I langt de fleste tilfælde vil du opleve at det er langt billigere at booke en billig pakkerejse, og trygheden, ja den har du naturligvis også når du rejser med Escapeaway på ferie, vi er medlem af Rejsebureauforeningen, har stillet rejsegaranti, og følger naturligvis pakkerejseloven. Har du brug for hjælp, er vi her for at hjælpe, både før, under og efter din rejse.

All inclusive charterferier

En billig charterferie med all inclusive på et familievenligt hotel er en fantastisk måde at nyde en bekymringsfri og økonomisk overkommelig ferie på. All Inclusive charterferier er reelt 'pakker', der inkluderer flytransport, hotelophold og all inclusive forplejning, hvilket gør det nemt at budgettere og undgå uventede udgifter. En af fordelene ved en charterferie med all inclusive er derfor, at du kan få mest muligt ud af dit feriebudget. Med alle måltider og drikkevarer inkluderet i prisen behøver du ikke bekymre dig om at skulle bruge mange penge på restaurantbesøg eller køb af mad og drikkevarer. Dette kan være særligt økonomisk fordelagtigt for familier, der rejser med børn, da børnenes måltider og snacks også er inkluderet.

Derudover tilbyder all inclusive resorts ofte et bredt udvalg af faciliteter og underholdning. Dette kan omfatte swimmingpool, sportsaktiviteter, børneklubber, spa-faciliteter og endda nogle udflugter og aktiviteter. Dette giver dig og din familie mulighed for at nyde en række aktiviteter og oplevelser uden ekstra omkostninger. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der kan være visse begrænsninger eller tillægsgebyrer ved nogle all inclusive resorts. Nogle faciliteter eller aktiviteter kan kræve ekstra betaling, og nogle resorts kan have visse tidsbegrænsninger eller begrænsninger for, hvilke mad- og drikkevarer der er inkluderet i all inclusive-pakken. Det er derfor en god idé at læse betingelserne grundigt, inden du booker.

Charterrejsen blev opfundet af Spies og Tjæreborg Rejser

Charterrejser er altid populære, du flyver direkte til dit rejsemål og der indgår hotel eller ferielejlighed. Ofte er der danske guider på rejsemålet der servicerer gæsterne og afholder udflugter. Det var Simon Spies og rejsepræsten Eilif Krogager fra Tjæreborg der opfandt charterrejsen og den lever i dag i bedste velgående. Ok der er sket meget siden de to fra Spies og Tjæreborg Rejser sendte de første danske charterturister til Spanien, men det grundlæggende princip er det stadigvæk det samme, nemlig det skal være nemt og billigt at rejse på charterrejse.

I dag er der kommet mange nye aktører på rejsemarkedet, som f.eks. Bravo Tours, TUI og Apollo Rejser, ligesom mange charterselskaber har udviklet nye koncepter som All Inklusive hoteller, børneklubber og du kan i dag også tage på charterrejse hvor du kombinerer en uges badeferie med en temarejse. De første charterrejser gik til rejsemål som Costa Brava og Mallorca i Spanien og Gardasøen i Italien, men i dag er verden blevet meget mindre og du kan rejse på charterrejse til lande som Thailand, Mexico og Brasilien.

I mange år har listen over de mest populære rejsemål for en charterferie set meget ens ud. I enkelte år kommer nye rejsemål og destinationer til, men overordnet set er det stadigvæk de samme rejsemål i lande som Spanien, Italien, Portugal, Tyrkiet og Thailand som vi danskere rejser til når vi er på charterferie. 

Mallorca charterferie

Foto: Der findes mange charmerende hoteller på Mallorca med fantastiske udsigter...

Find en billig afbudsrejse eller restpladser

Du finder ofte afbudsrejser og restpladser fra charterselskaberne og de annonceres i mange forskellige medier som aviser, tekst tv og selvfølgelig på internettet. Her på Escapeaway Rejser kan du også søge efter billige afbudsrejser med alle flyselskaber. Du kan også vælge om det skal være en meget billig rejse hvor du bor på uspecificeret hotel.

>> Se hvor billigt du kan rejse på en afbudsrejse her

Charterferie har aldrig været billigere

De seneste år er mange af de gamle danske charterselskaber blevet opkøbt af store udenlandske rejsebureauer , et par eksempler er TUIs køb af Star Tour, My Travels køb af Spies Rejser og Tjæreborg rejser, samt Primera Travels køb af Bravo Tours. Det har betydet at udvalget af rejsemål fra charterselskaberne er blevet meget stort og du i dag kan rejse på charterferie stort set over hele verden. Men det vigtigste er at priserne er faldet, således man i dag har mulighed for at købe en meget billig charterferie, og specielt hvis man bestiller i god tid.

Mere information om rejsebureauer der arrangerer billige charterrejser i Danmark

Vil du vide mere om billige charterrejser og charter rejsebureauer i Danmark kan du finder information hos foreningen Rejsearrangører i Danmark. Finder du en charterrejse der passer til dine ønsker er det blot at trykke på mere information for flere oplysninger eller bestilling af rejsen.