Fly and drive med Escapeaway

Fly and drive ferie er frihed til oplevelser og mulighed for at komme helt tæt på den lokale befolkning og de autentiske oplevelser lande som Italien, Spanien, Grækenland og Portugal kan byde sine gæster. En fly and drive rejse er inkl. flyrejse ophold på hotel eller i feiebolig og billeje. Escapeaway er specialist i fly and drive rejser hvor du bor på håndplukkede hoteller elller i ferieboliger. Se et udvalg af rejser i nedenstående oversigt eller kontakt os for at få et skræddersyet rejsetilbud på en fly and drive ferie 100% efter dine behov og ønsker.

Destinationer på kort

Populære rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Rejsemål med fly & drive

Som jeg skrev i ovenstående kan du på alle rejsemål hos Escapeaway rejse på fly & drive ferie, men der er naturligvis nogle rejsemål som er mere velegnet end andre. Nu skal man også tænke på hvad der menes med en fly and drive rejse, er det en bilrundrejse hvor du bor på flere hoteller eller i ferieboliger under din rejse, eller hvor du holder ferie på det samme hotel og "blot" har en lejebil til rådighed. Uanset hvad, så kan vi hos Escapeaway hjælpe dig med at finde lige netop den bilferie du ønsker og her kan du læse lidt om de forskellige rejsemål.

Italien

På alle rejsemål i Italien finder du fly& drive pakkerejser, oplev f.eks Toscana eller hvorfor ikke en bilrundrejse hvor du besøger både Toscana og Umbrien på din rejse. Sicilien er en stor ø, og er oplagt til en bilferie. Vi har forskellige forslag til fly and drive på Sicilien, men du kan også få en skræddersyet rejse. Amalfikysten og Sorrento er også rejsemål som man bør opleve i bil, og på Sardinien vores nyhed i Italien er der også "kilometer" nok til en bilferie.

Læs mere om alle rejser til Italien med Escapeaway og se de mange håndplukkede hoteller og ferieboliger vi tilbyder på rejser med Escapeaway

Portugal

Hos Escapeaway har vi en stor kærlighed til Portugal og har besøgt landet på utallige rejser. Vi vil påstå at vi kender Portugal som vores egen bukselomme og vil glæde os til at sammensætte en fly & driv rejse til dig uanset om du ønsker at holde ferie på fastlandet eller på øgrupperne Madeira og Azorerne. Vil du opleve det autentiske Portugal kan du f.eks overveje en bilrundrejse som bringer dig fra Algarve i syd, via Lisabon til Porto i den nordlige del af landet.

Læs mere om alle rejser til Portugal med Escapeaway, du finder hoteller og ferieboliger i alle regioner af landet

Spanien

Mallorca, Andalusien og Gran Canaria er de rejsemål vi i skrivende stund kan tilbyde i Spanien, men flere er på vej. Et af de rejsemål hvor flest rejser på fly and drive ferie er Andalusien, og det skyldes nok primært at her er så meget at opleve og afstandene er store mellem de mange seværdigheder og charmerende byer. Mallorca er mest kendt for sine smukke strande, men byder sine besøgende så meget mere. En betagende natur, spændende historie og så ikke at forglemme fantastisk mad og vin. Lad os sammensætte en rejse til et af vores rejsemål i Spanien eller kig nærmere på de mange forslag du finder i søgemaskinen.

Se alle rejser til Spanien med Escapeaway, du kan købe en pakkerejser inkl. fly, hotel og billeje eller selv arrangere transporten og "kun" købe ophold på et af vores håndplukkede hoteller og ferieboliger.

Grækenland

Vi har længe glædet os til at få Grækenland med på listen over rejsemål, men det tager tid at finde de helt rigtige hoteller og ferieboliger, men efter mange rejser til landet kan vi nu præsentere dig for det første rejsemål, nemlig Kreta. Bestil en fly & drive ferie til Kreta med os, du kan være sikker på at de hoteller og ferieboliger vi har håndplukket er noget helt særligt. Ligesom på vores andre destinationer har vi på Kreta også sammensat spændende bilrundrejser hvor du bor forskellige steder på øen. Bestil en rejse med fly, hotel og billeje til Kreta i Grækenland eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når vi åbner nye rejsemål i Grækenland.

Læs mere om Grækenland og se alle hoteller og ferieboliger du kan benytte på en fly & drive ferie.

Rejsetilbud og inspiration

Følg med i vores rejsetilbud eller få inspiration til ferien i på vores rejseblog. På vores Facebook side informere vi løbende om nye hoteller og ferieboliger, men naturligvis også om aktuelle rejsetilbud. Vil du læse mere kultur, historie, natur, mad og meget mere så kig forbi vores rejseblog hvor vi skriver om erfaringer fra vores egne rejser.