Flyrejser

Escapeaway tilbyder flyrejser til populære rejsemål i hele verden. Vores smarte søgemaskine afsøger nettet for de billigste priser på flyrejser, som du kan sammensætte med dit valg af hotel. Vi har udvalgte hoteller med gode anmeldelser på mange spændende rejsemål i hele verden.

Til de fleste solrige rejsemål er det nødvendigt at booke en flyrejse, men vidste du, at du ikke er dækket af Rejsegaranti, når du booker flyrejsen og hotellet hver for sig? Hos Escapeaway har vi gjort det nemt for dig at sammensætte en fleksibel rejse, hvor du samtidig bliver sikret med Rejsegaranti og derfor får det bedste af begge verdener - friheden til selv at sammensætte din rejse samt Rejsegaranti. Vi er medlemmer af Rejsegarantifonden og følger Pakkerejserloven, så din rejse altid er sikret, når du booker en pakkerejse, hvor både overnatning og flyrejse indgår.

Kort over Rejser

Ofte stillede spørgsmål om online bestilling af flyrejser

Koster det ekstra at booke, hotel, fly eller lejebil online 

Nej, tværtimod. Når du søger efter billige flybilletter, hoteller og billeje via søgemaskinerne på escapeaway.dk kan du ofte finde væsentligt billigere priser på flybilletter, hoteller og billeje end du vil finde, når du søger efter billige flybilletter, hoteller og lejebiler hos de forskellige flyselskaber, biludlejningsselskaber og hoteller.

Kan jeg bestille en enkelt flybillet?

Nej, du kan ikke bestille en enkelt flybillet da vi udelukkende sælger pakkerejser.

Kan jeg kombinere flybilletter fra forskellige flyselskaber?

Ja, du kan sagtens bestille en flybillet ud med et selskab og hjem med et andet. Du vil altid få tilbudt den billigste pris og ofte er det med forskellige flyselskaber på ud- og hjemrejsen.

Kan jeg bestille flybilletter til mere end 9 personer?

Nej, du kan ikke bestille flyrejser til mere end 9 personer i en booking. Ønsker du en grupperejse skal du kontakte vores specialister i grupperejser eller lave flere bestillinger i vores søgemaskine.

Kan jeg bestille flybilletter fra lavpris flyselskaber?

Ja, i vores søgemaskine finder du priser på de billigste flybilletter også med lavpris flyselskaber.

 

Flyselskaber

Ofte kan det betale sig at købe billige flybilletter med flyselskaber der ikke flyver til danske lufthavne, det kan du læse mere om her. Langt de fleste flyselskaber er medlem af ICAO og IATA en forening der sørger for at regler og sikkerhed overholdes, men også er flyselskabernes repræsentant overfor rejsebureauer og offentlige myndigheder og lufthavne. Mange lavprisselskaber er dog ikke medlem af IATA, og om det skyldes at man vil spare omkostningen til IATA for at tilbyde endnu billigere flybilletter må man selv bedømme.

Du kan også læse mere om IATA her på Escapeaway i artiklen hvad er en IATA kode

Du kan finde en liste over de mest relevante flyselskaber ved at følge linket herunder:

Du kan læse mere om hvert enkelt flyselskab og deres produkter.

Thai Airways

Thailands nationale flyselskab, som SAS oprindeligt var med til at starte, men Thai Airways er dog i dag 100 pct. ejet af den thailandske stat, men indgår ligesom SAS i Star Alliance. Thai Airways betjener rejsemål i mere end 40 lande inklusiv Københavns lufthavn hvor der er daglige afgange direkte til Bankok året rundt. I Thailand har selskabe et stort rutenet, og flyver flere gange dagligt fra Bankok til rejsemål som Phuket og Koh Samui. I højsæsonnen kan du også rejse med Thai Air direkte til ferieøen Phuket fra København.

Du kan læse mere om Thai Airways på selskabets egen hjemmeside.

Singapore Airlines

Singapore Airlines har et af verdens stærkeste brands inden for flybranchen, og har i mange år været førende på flere områder. Singapore Airlines har rekorden for verdens længste non-stop kommercielle flyruter med ruterne fra Singapore til Newark og Los Angeles i USA. Singapore Airlines har som navnet antyder hovedbase i Singapore, hvor selskabet begyndte de første flyvninger for over 60 år siden. Selskabet flyver i dag til destinationer i mere end 50 lande, herunder til Københavns lufthavn. Selskabet tog som de første verdens største passagerflyv, Airbus A380, i brug d. 25 oktober 2007 mellem Singapore og Sydney.

Læs mere om Singapore Airlines på selskabets hjemmeside

Air Baltic

Med base i Riga vokser Air Baltic fra et mindre flyselskab til et flyselskab der efterhånden har et betydeligt rutenetværk.  Rejser du med Air Baltic kan du optjene BalticMiles.

Aeroflot

Det russiske flyselskab som i mange år havde et noget blakket ry. I dag er Aeroflots flåde af fly der benyttes til ruter ude for Rusland moderne og sikkerheden i top.  Aeroflot har et stort rutenetværk og flyver bla. Til Kastrup lufthavn. Aeroflot er medlem af SkyTeam.

Adria Airways

Adria Airways er et flyselskab fra Slovenien. Adria Airways er medlem af Star Aliance og flyver bla. til Kastrup lufthavn. Adria Airways har hovedkontor i hovedstaden Ljubljana, men det vigtigste knudepunkt for Adria Airways flyvninger Brnik International lufthavn. Flyselskabets første internationale flyvning var til Larnaca lufthavn på Cypern. Adria Airways flyver til flere lande og de vigtigste er destinationer i Spanien, Frankrig, England, Tyskland, Schweiz, Polen, Rusland, Tyrkiet og Grækenland

Læs mere om Adria Airways på selskabets egen hjemmeside 

British Airways

Flyrejser med British Airways til rejsemål i alle verdensdele. British Airways er Storbritanniens nationale flyselskab med hovedbase i London Heathrow Airport. BA er stiftende medlem af 'Oneworld airline alliance' og flyver til mere end 150 destinationer i hele verden. BA er et af de flyselskaber som har ruter til alle kloden 6 beboede kontinenter.

Læs mere om British Airways på selskabets egen hjemmeside

Delta Airlines

Rejser med Delta Airlines til USA og andre rejsemål i hele verden. Delta Airlines er et amerikansk flyselskab som har det største rutenetværk i verden og i skrivende stund flyver selskabet mellem Atlanta og Københavns lufthavn i sommermånederne.

Emirates

Emirates blev oprettet i 1985, og startede med to afgange fra Dubai, i dag flyver Emirates til alle verdensdele. Emirates står for langt størstedelen af al flytrafik ud af Dubai's internationale lufthavn. Mellemøstens største flyselskab med hovedbase i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Emirates er kendt for der høje kvalitet og gode service og har bla. vundet flere priser for f.eks. for deres flymad. Emirates har også en direkte rute fra Dubai til København med gode forbindelser til rejsemål i f.eks. Asien.

Læs mere om Emirates på selskabets egen hjemmeside

easyJet

EasyJet blev stiftet i 1995 af britiske Stelios Haji-Ioannou og er et engelsk lavprisflyselskab som betjener over 100 forskellige lufthavne. EasyJet opererer bl.a. fra København lufthavns nye lavpristerminal, CPH Go. Målt på antal flypassagerer er easyJet Europas næststørste lavprisflyselskab efter Ryanair. EasyJet har hovedbase i London Luton Airport.

Finair

Flyselskabet Finnair er i sær kendt for deres mange ruter til rejsemål i Asien

Gulf Air

Gulf Air startede i 1950 med korte regionale ruter, men flyver i dag til mere end 40 internationale destinationer verden over fra selskabets hovedbase i Bahrain International Airport. Bahrains nationale flyselskab ejes 100% af kongeriget. Gulf Air har fornyelig lanceret en direkte rute til København. Gulf Air har mange forbindelser for dig som rejser videre fra Bahrain til destinationer i hele Mellemøsten og den Persiske Golf. Selskabet forventer derfor også at mange af rejsende primært vil bruge den nye rute for at rejse videre til destinationer i Mellemøsten, Pakistan, Indien og selskabets destinationer i Sydøstasien.

Klm

KLM er et af de største flyselskaber i Europa og tilbyder flyrejser til alle verdensdele fra deres base i Amsterdam lufthavn.

KLM Royal Dutch Airlines er et hollandsk flyselskab, som i 2004 blev lagt sammen med Air France. Flyselskabet har oplevet en stor fremgang de senere år fra de jyske lufthavne, men også fra Kastrup. Sammen udgør de to flyselskaber verdens største flypartnerskab som tilsammen også transportere det største antal passagerer.

Flyselskabet har hovedbase i Amsterdam Airport Schiphol hvorfra KLM (og partnere) flyver til et stort antal interkontinentale rejsemål og til mere end 100 europæiske destinationer. Når du flyver med KLM kan du også komme til at mellemlande i Paris, grundet deres tætte samarbejde med Air France.

Læs mere om KLM på flyselskabets egen hjemmeside

Lufthansa

Det tyske flyselskab Lufthansa har et af de største rutenætværk i verden og du kan rejse til alle verdensdele. Lufthansa flyver til mere end 100 lande i Afrika, Amerika, Asien og Europa. Med en af verdens største flyflåder dækker Lufthansa således over 200 destinationer. Den primære base for Lufthansas fly er i Frankfurt og München lufthavn. Lufthansa er stiftende medlem af flyalliancen 'Star Alliance', som også tæller bl.a. flyrejser med SAS

Læs mere om Lufthansa på selskabets egen hjemmeside

Novair

Flyselskabet Novair en del af koncernen DerTur sammen med Apollo Rejser. Novair flyver til traditionelle rejsemål ved Middelhavet og også oversøiske rejsemål som Indien og Sri Lanka. Novair som er et charterselskab flyver fra hele Skandinavien bl.a. fra København-Kastrup, Stockholm-Arlanda, Oslo-Gardemoen og Gøteborg-Landvetter. De fleste som rejser med Novair er på en charterrejse, men det er også muligt blot at købe en flyrejse tur / retur.

Læs mere om Novair på flyselskabets egen hjemmeside

Norwegian

Læs mere om Norwegian

LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines også i daglig tale blot kaldet LOT startede deres første flyvninger i 1929, og det gør selskabet til et af verdens ældste flyselskaber. LOT flyver først og fremmest fra hovedbasen i Warsaw Chopin Airport til destinationer i Europa, Mellemøsten, Nordamerika og Asien. Lot er Polens nationale flyselskab, og medlem af Star Alliance ligesom SAS.

Læs mere om rejser med  LOT Polish Airlines på selskabets egen hjemmeside

Icelandsair

Icelandair tilbyder et stort antal ruter til rejsemål i USA og naturligvis også til Island. Islands nationale flyselskab, som fra hovedbasen i Keflavík International Airport flyver til mere end 50 destinationer på begge sider af Atlanten. I Nordamerika flyver Icelandair bl.a. til New York, Boston, Toronto og Orlando. Icalandair har i Danmark flyafgange fra København og Billund.

Læs mere om Icelandair på selskabets egen hjemmeside

Læs mere om Gulf Air på selskabets egen hjemmeside

Qatar Airways

Det nationale flyselskab i Qatar, som startede med regionale ruter i 1994, men siden har udviklet sig til at have over 100 internationale destinationer i programmet. Qatar Airways flyver også til Københavns lufthavn og har gode flyforbindelser til i sær rejsemål i Asien og Mellemøsten. Qatar Airways har destinationer i hele verden. De seneste år har Qatar Airways investeret massivt i flyselskaber og rutenet, hvorfor du får et fantastisk udbud af spændende destinationer, til utrolig fordelagtige priser.

Læs mere om Qatar Airways på selskabets egen hjemmeside

Vueling

Vueling har fået sit navn fra det spanske ord Vuelo, som betyder flyvning. Spansk lavprisflyselskab med hovedbase i Barcelona El Prat Lufthavn. Vueling flyver til over 100 destinationer, der udover adskillige byer i Spanien inkluderer byer i resten af Europa, Nordafrika og Mellemøsten. Vueling blev grundlagt i 2004, og er et selskab i vækst. S Vueling har også udvidet sine operationer i Danmark, og flyver nu på en håndfuld ruter fra København og Aalborg Lufthavn til især populære spanske storbyer, herunder Firenze i Italien og Barcelona og Malaga i Spanien.

SAS

SAS blev grundlagt ved en fusion af de nationale luftfartsselskaber i Danmark, Norge og Sverige i 1946. Frem til 2003 blev SAS drevet som ét samlet selskab, hvorefter det blev opdelt i de selvstændige enheder: SAS Scandinavian Airlines Danmark, SAS Scandinavian Airlines Sverige, SAS Braathens og SAS Scandinavian Airlines International. SAS flyver til en lang række destinationer i ind- og udland. SAS har bl.a. fire direkte ruter til USA.

Transavia

KLM driver også et lavprisselskab som hedder Transavi og som bla. i skrivende stund har en rute til Rotterdam i Holand fra Københavns lufthavn.

TAP Air Portugal

TAP Air Portugal er det nationale flyselskab og du kan flyve dagligt til Lissabon fra København og Hamborg lufthavn. TAP Portugal er medlem af Star Alliance og fra selskabets hovedbase i Lissabon er der forbindelser til Afrika, Nord- og Sydamerika, hvor TAP især gør sig gældende på forbindelsen til Brasilien. Læs mere om flyselskabet TAP Air Portugal

Ryanair

Europas største lavprisflyselskab etableret i 1985 og er i dag det største flyselskab i Europa.

Pakistan International Airlines

Pakistan International Airlines (også kendt som PIA) har et bredt netværk af destinationer, som dækker de større byer i Pakistan plus en række internationale destinationer. PIA flyver bl.a. til Københavns Lufthavn. Læs mere om Pakistan International Airlines på flyselskabets egen hjemmeside

Primera Air

Islandsk charterflyselskab etableret i 2003 med samme ejer som Bravor Tours. Primera Air flyver fra Skandinavien til over 70 rejsemål i middelhavsområdet, Asien, Caraibien og Atlanterhavet. Selskabet har en dansk afdeling 'Primera Air Scandinavia'. Læs mere om Primera Air på selskabets egen hjemmeside

SATA International

Portugisisk flyselskab som flyver fra Azorerne til hele verden.  SATA International flyver fra Azorerne til København, og derudover en lang række andre internationale destinationer såsom Frankfurt, London, Paris, Amsterdam og Toronto. Du kan læse mere om SATA på selskabets egen hjemmeside.

Smartwings

Lavpris flyselskab med base i Prag og flyruter til flere europæiske lande. SmartWings ejes af Travel Service, som er en del af Icelandair Group. Travel Service er Tjekkiets største private flyselskab. Læs mere om SmartWings på selskabets egen hjemmeside.

Swiss International Air Lines

Schweiz' største flyselskab og medlem af flyalliancen Star Alliance. Swiss International Air Lines (SWISS) betjener 72 destinationer i 39 lande verden over med en flåde på 88 fly. SWISS har operativ hovedbase i Zürich, men flyver også fra de internationale lufthavne i Basel og Geneve. Selskabet er i dag ejet af Lufthansa. SWISS har en rute til Københavns Lufthavn. Du kan læse mere på selskabets egen hjemmeside

Transavia

Transavia blev dannet i 1965, og blev siden af flere omgange blevet opkøbt af og ejes i dag af Air France-KLM. Transavia har hovedbase i Amsterdam Airport Schiphol, og flyver hvert år omkring 4.5 millioner passagerer til feriedestinationer i Europe og Afrika. Transavia har dog også oprettet en base i Københavns lufthavn, og flyver herfra til en række destinationer i Europa. Du kan læse mere om Transavia på selskabet egen hjemmeside.

Turkish Airlines

Turkish Airlines betjener 158 lufthavne i Europa, Asien, Afrika og USA. Turkish Airlines er medlem af Star Alliance. Selskabet har kun få ruter til Skandinavien, men flyver direkte fra København til Istanbul. Du kan besøge selskabet hjemmeside her.

Widerøe

Norsk flyselskab som er det største regionale flyselskab i Norden. Widerøe transporterer 2 millioner passagerer om året og har forbindelser til 40 lufthavne i Norge og 7 i udlandet. Widerøe er en del af SAS Group. Du kan besøge selskabets hjemmeside  her.

SUN-AIR

Rutenettet er primært tilpasset forretningslivets ønske om nem adgang til større byer i ind og udland. SUN-AIR indgår i et franchisesamarbejde med British Airways, og derfor sker alle ruteflyvninger i British Airways-regi. Du kan læse mere på selskabets egen hjemmeside.

Mere information om flyselskaber

Alle informationer og fakta om flyselskaber er med forbehold for fejl og ændringer. Vi henviser altid til flyselskabernes informationer på deres egne hjemmesider og til de aktuelel betingelser hvis du har købt en rejse hos Escapeaway.

Bestil en billig flyferie inkl. fly og hotel online nu!