Flyrejser med SunExpress

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her.

Historie

Flyselskabet SunExpress (IATA flykode XQ) blev etableret i 1989 som et datterselskab til Turkish Airlines og Lufthansa. Året efter åbnede selskabet for de første charterflyvninger mellem Antalya og Frankfurt. Efter en årrække med charterflyvninger mellem hovedbasen i Antalya og europæiske destinationer - især tyske - indledte SunExpress som det første private flyselskab nogensinde i 2001 rutefly og begyndte at sælge flyrejser fra Tyrkiet med Antalya-Frankfurt ruten. Ruteflyvninger kom hurtigt til at udgøre en betydelige del af forretningen hos SunExpress, som i 2006 åbnede endnu en base i Izmir, den tredjestørste by i Tyrkiet, og begyndte at tilbyde indenrigsruter. I 2011 etablerede SunExpress et tysk datterselskab, SunExpress Deutschland GmbH, som udover tyrkiske destinationer også flyver fra Tyskland til populære rejsemål ved Det Røde Hav og De Kanariske Øer, for eksempel til Tenerife og Gran Canaria.

Flyrejser med flyselskabet SunExpress

Foto: Flyselskabet SunExpress har en moderne flåde af fly fra bla. Boeing.

Destinationer og lufthavne

SunExpress benyttes af flere danske charterrejsebureauer, ligesom du også selv kan booke rejser med selskabet fra Københavns Lufthavn til blandt andet Antalya og Istanbul.

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og din flybillet. Rejser du med Escapeaway og har spørgsmål omkring en flyrejse med SunExpress, er du altid velkommen til at kontakte os.

Foto: Rejser du med SunExpress på ferie så overvej et stop og nyd et par dages storbyferie i Istanbul, det er en fantastisk by....