Flyrejser med Swiss International

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her.

Historie

Swiss International Air Lines opstod i 2002 på ruinerne af det konkursramte Swissair, som indtil da havde været Schweiz' nationale flyselskab. En stor del af Swissair's aktiver overgik efter konkursen til Crossair, som var et af Swissair's regionale datterselskaber. Crossair genoptog dernæst flyvninger under navnet Swiss, men kæmpede dog i de første år med store underskud. I 2006 kunne Swiss dog fremvise sit første overskud. Året efter selskabet blev opkøbt af Lufthansa og medlem af alliancen Star Alliance. I dag er Swiss International et milliardforetagende med over 8.000 ansatte og har modtaget adskillige forbrugerpriser.

Destinationer

Swiss International betjener ifølge egne oplysninger 104 destinationer i 48 lande fra deres baser i Zürich, Basel and Genève. I Danmark kan du flyve med Swiss fra Københavns Lufthavn til 80 forskellige rejsedestinationer, der blandt andet inkluderer mange af Escapeaway' destinationer i Italien, Spanien, Portugal, Tyrkiet, Grækenland, Malta, Cypern og Frankrig. Rejser du fra det vestlige Danmark, kan Hamborg Lufthavn være et godt alternativ til København. Swiss betjener ligeledes den tyske lufthavn med et bredt udvalg af ruter.

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og din flybillet. Rejser du med Escapeaway og har spørgsmål omkring en flyrejse med Swiss International, er du altid velkommen til at kontakte os.