Flyrejser med TAP Air Portugal

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge flyselskabets hjemmeside her

TAP Air Portugal flyver dagligt fra København og Hamborg til Lissabon lufthavn i Portugal. Flere dage om ugen tilbyder TAP både en morgenafgang og en eftermiddagsafgang. TAP Air Portugal er medlem af Star Alliance og kan betegnes som et "originalt" ruteselskab, og der serveres mad og drikke ombord, hvilket er en ekstra god service, da dette ikke normalt indgår hos alle luftfartsselskaber. På ruterne fra København og Hamborg benytter TAP normalt Airbus A319 og A320. Du kan også flyve med TAP fra andre lufthavne i Danmark via København, Amsterdam og Frankfurt. Du finder alle mulige flyruter i søgemaskinen her på Escapeaway.

Lufthavne i Portugal med TAP

Fra Lissabon lufthavn har du gode forbindelser til andre lufthavne i landet med TAP Air Portugal. Du kan flyve via Lissabon til Faro lufthavn på Algarvekysten, Funchal lufthavn på Madeira, Porto lufthavn i Nordportugal, og alle lufthavne på Azorerne.

Priser på TAP flybilletter

Hos Escapeaway har vi et godt og langvarigt samarbejde med TAP Air Portugal, som betyder, at vi altid har de billige priser. Når du bestiller en flyrejse hos Escapeaway sammenligner vi altid aktuelle priser på flybilletter til Portugal fra flere flyselskaber. Derved kan du vælge de afgange, som passer dig bedst både ud fra tid og pris, og du kan være sikker på altid at se de bedste priser på flybilletter til Portugal med flyselskaber som Norwegian, easyJet, SAS, KLM, Lufthansa og TAP Air Portugal.

Se alle rejser til Portugal, og søg efter afgange, hvor du flyver med TAP i søgemaskinen. Her femgår også hvad der er inkluderet i en flybillet, for eksempel skatter og lufthavnsafgifter samt bagage. Bemærk at Escapeaway Rejser sælger ikke flybilletter alene, men altid som en pakkerejse hvor der ingår fly og hotel.

Grupperejse

En gruppe er et antal personer på minimum 10 som vil rejse på den samme billet og er i flere end 10 personer, som rejser sammen, så kontakt os for et tilbud på jeres grupperejse med TAP Air Portugal. Bemærk: Du kan ikke søge priser på grupperejser online.

Airbus A320 fra TAP Air Portugal

Historie

TAP Portugal blev grundlagt i 1945 af Humberto Delgado, som på det tidspunkt var direktør for landets luftfartsstyrelse. Flyselskabet som da havde navnet 'Transportes Aéreos Portugueses', åbnede dets første rute (mellem Lissabon og Madrid) i 1946. Inden for få år havde Portugals nye nationale flyselskab udvidet med ruter til Paris, London og Sevilla.

TAP Portugal blev privatiseret i 1953 og fortsatte de efterfølgende årtier med at udvide antallet af destinationer i Portugal og udlandet. I kølvandet på Nellikerevolutionen den 25. april 1974 blev TAP Portugal ligesom mange andre af landets virksomheder nationaliseret.

I 1979 droppede det nu statsejede selskab det oprindelige, lange navn til fordel for TAP Air Portugal, som senere blev yderligere forkortet til det nuværende TAP Portugal.

Det første årti i det nye årtusinde var for TAP Portugal præget af historisk stærk vækst og selskabet modtog i disse år mange priser for blandt andet sikkerhed og brugertilfredshed.

Den portugisiske regering har forsøgt at privatisere TAP Portugal, som del af en økonomisk redningspakke efter finanskrisen. Men til trods for at selskabet fremviser overskud og har et attraktivt rutenetværk, er det endnu ikke lykkedes regeringen at finde en passende køber.

Information om TAP Air Portugal

Vi gør opmærksom på at alle ovenstående informationer er med forbehold for ændringer og henviser altid til den aktuelle information som fremgår på dit rejsebevis og din flybillet. Rejser du med Escapeaway og vil have mere information om flyselskabet Tap Air Portugal, så er du altid velkommen til at kontakte os.