Flyrejser med Thomas Cook Airlines

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her

Opdateret 22. september 2019: Thomas Cook Airlines er i dag gået konkurs, og har indtil vidre indstille alle flyrejser fra Skandinavien, det kan du læse mere om her:

Escapeaway har ingen gæster der rejser med Thomas Cook Airlines.

Historie

Flyselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia (Iata flykode DK) er et forholdsvist nyt charterflyselskab, som kun har eksisteret siden maj 2008. Men oprindelsen til selskabet skal dog findes betydeligt længere tilbage. Thomas Cook Airlines er resultatet af en sammenlægning af to flyselskaber, Scanair og Conair. Scanair blev stiftet af SAS i 1961, som selskabets charterflyselskab, mens Simon Spies oprettede Conair i 1965. Scanair og Conair blev i 1994 lagt sammen til Premiair, der får hovedkvarter i København. Dette selskab skifter i 2002 navn til MyTravel Airways. I 2008 blev rejsekoncernerne Thomas Cook Group plc og MyTravel Group plc. lagt sammen, og som et resultat deraf blev MyTravel Airways samme år omdøbt til det nuværende Thomas Cook Airlines som primært arrangere flyrejser for Spies Rejser når vi ser på det danske marked.

Flyrejser med Thomas Cook Airlines Scandinavia

Foto: Flyrejser med Thomas Cook Airlines Scandinavia foregår i en moderne flyflåde bestående af fly fra Airbus.

Destinationer og lufthavne

Thomas Cook Airlines flyver i sagens natur til populære feriedestinationer. I Europa tæller selskabets destinationer rejsemål som Chania på Kreta, Funchal på Madeira og Palma på Mallorca. Du kan flyve fra de fleste lufthavne i Danmark med Thomas Cook Airlines bla. lufthavnene i Billund, Aalborg, Odense, Rønne og København.

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og din flybillet. Har du spørgsmål om en flyrejse med Thomas Cook Airlines, når du rejser med Escapeaway, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hotel Estalagem Ponta do Sol på Madeira

Foto: Som tidligere nævnt kan du rejse til de mest efterspurgte rejsemål og lufthavne med thomas Cook AIrlines og en af mine personlige favoritter er øen Madeira, hvor jeg altid bor et par dage på Hotel Estalagem Ponta do Sol