Flyrejser med Transavia

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her

Historie

Flyselskabet Transavia (IATA flykode HV) sendte sine første fly på vingerne i 1966 under navnet Transavia Holland. I 1991 købte flyselskabet KLM en aktiepost på 80 procent i Transavia og erhvervede i 2003 de sidste 20 procent. Transavia er derfor i dag et fuldt ejet datterselskab af Air France og KLM med primær hub i Amsterdam Schiphol Airport. I dag er Transavia et lavprisselskab og kæmper med de andre store lavprisflyselskaber som Ryanair, easyJet og Norwegian, men at sælge billige flyrejser til lufthavne i Europa.

Flyrejser med flyselskabet Transavia

Foto: Lavprisflyselskabet Transavia har som mange andre lavprisflyselskaber købt mange nye fly og udskifter løbende gamle fly. Flyver du med Transavia er det normalt fly af typen Boeing 737.

Destinationer og lufthavne

Transavia er gået fra primært at være et charterflyselskab til i dag at kalde sig et lavprisflyselskab, som både betjener rejsearrangører og enkeltkunder. Listen over destinationer som betjenes af det hollandske lavprisflyselskab er lang, men særligt ruter til lufthavne i Grækenland, Spanien, Frankrig og Italien fylder meget. Fra Danmark kan du købe flyrejser med Transavia fra flere forskellige charterrejsebureauer, men også direkte hos selskabet og du kan flyve fra lufthavnene i bla. Billund, København og Aalborg. Rejser du fra den sydlige del af Danmark, så kan det også være værd at sammenligne priser på flybilletter med Transavia fra lufthavnen i Hamborg.

Information om Transavia

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og din flybillet. Rejser du med Escapeaway og har spørgsmål omkring en flyrejse med Transavia, er du altid velkommen til at kontakte os.

Cressa Ghitonia Village Vintage hotel and SPA på Kreta i Grækenland

Foto: Du kan rejse med Transavia til de fleste rejsemål i Grækenland og et af dem er naturligvis øen Kreta.