Flyrejser med Wizz Air

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge flyselskabets hjemmeside her.

Historie

Det ungarske lavprisflyselskab kom til verden i 2003. Wizz Air første afgang var fra Katowice i Polen blot 19 dage efter at Polen og Ungarn blev optaget i EU og dermed fik adgang til det europæiske filmmarked. I sit første leveår fragtede Wizz Air 1,4 millioner passagerer, men allerede i 2007 benyttede over dobbelt så mange passagerer (2,9 millioner) selskabets polske ruter. Til trods for at Wizz Air er et ungarsk registreret flyselskab, er det da også stadig det polske marked som fylder mest. Selskabet udvider dog til stadighed med nye ruter til og fra det centrale og østlige Europa.

Destinationer

Wizz Air har ifølge egne oplysninger mere end 360 ruter. I Danmark er lavprisflyselskabet i skrivende stund til stede i Billund Lufthavn, hvorfra du kan flyve til deres base i Gdansk og videre ud i Europa.

Information om Wizz Air

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Rejser du med Escapeaway og har spørgsmål omkring en flyrejse med Wizz Air, er du altid velkommen til at kontakte os.