Flyrejser med Wow Air

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge flyselskabets hjemmeside her.

Historie

WOW air blev grundlagt af Skuli Mogensen i 2011, som stadig er eneejer af det islandske lavprisflyselskab med hovedkvarter i Reykjavík. Wow Air fik sin debut i luften den 31. maj 2012 med en flyvning til Paris. Selskabets korte levetid har været kendetegnet ved en stærk vækst, og allerede samme år overtog WOW air Iceland Express' flyruter. Det betød blandt andet en øgning i antallet af afgange til Københavns Lufthavn. Wow Airs stærke vækst ses også ved at passagerantallet fra 2012 til 2013 blev næsten firedoblet. Det er dog ikke kun luftfart Wow Air har kastet sig over. Selskabet arrangerer også rejser på Island med ture til nogle af øens mest berømte seværdigheder.

Destinationer

Fra selskabets base i Keflavík International Airport forbinder Wow Air Island med destinationer jævnt fordelt over Europa. Dertil kommer planer om ruter til USA i 2015.

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og din flybillet. Rejser du med Escapeaway og har spørgsmål omkring en flyrejse med Wow Air, er du altid velkommen til at kontakte os.