Flyselskaber

Her kan du se en oversigt med de flyselskaber som Escapeaway oftest benytter og desuden få flere informationer omkring bagage, lufthavne m.m.

Bagage, skatter og afgifter

Når du rejser med Escapeaway, indgår der i prisen på din flybillet altid flyskatter og lufthavnsafgifter. Hos nogle flyselskaber har man stadigvæk 1 stk. bagage inkluderet i prisen pr. person, men flere og flere af "de gode, gamle" luftfartsselskaber går væk fra den gratis, indcheckede bagage for at være mere konkurrencedygtige på prisen. Du kan læse mere om tilladt bagagevægt på de forskellige flyselskabers hjemmeside, og vi henviser altid hertil i tilfælde af opdateringer af flyselskabernes regler for indcehcket bagage.

Bemærk at lavprisselskaber som blandt andre Easyjet, Ryanair og Vueling altid opkræver gebyr for indchecket bagage og som tidligere nævnt begynder flere og flere almindelige ruteselskaber, som for eksempel KLM Lufthansa og SAS, også begyndt at opkræve tillæg for bagage på udvalgte billetklasser. Disse billetklasser er ofte de billigste. Du kan altid se i søgemaskinen, om der er bagage inkluderet i prisen på din rejse hos Escapeaway eller om det er noget du skal tilkøbe. Du tilvælger bagage og ser priser, når du bestiller en rejse. Alle flyselskaber tillader, at du gratis medbringer 1 stk håndbagage (vægten kan variere fra 6-10 kg alt efter selskab).

Efterbestilling af indchecket bagage

Det vil som oftest være billigst at tilkøbe bagagen sammen med din bestilling, men mange gange kan du også efter din bestilling tilkøbe indchecket bagage direkte hos flyselskabet, hvis du efter din bestilling gerne vil ændre og tilvælge indchecket bagage. Såfremt du ønsker, at Escapeaway skal hjælpe dig med bestilling af bagage efterfølgende, så vil der blive pålagt et administrationsgebyr foruden tillægget for selve bagagen. På enkelte flybilletter er det også muligt at tilkøbe bagageplads ude i lufthavnen i forbindelse med check-in, men det vil uden sammenligning være den dyreste (priserne kan være op til dobbelt så høje ved tilkøb i skranken ude i lufthavnen), men også mest besværlige mulighed.

Priser og lufthavne

Hos Escapeaway sammenligner vi altid aktuelle priser hos flere flyselskaber, således du kan vælge den afgang og priser som passer dig bedst. Du kan rejse fra flere forskellige lufthavne i Danmark, herunder København, Billund og Aalborg lufthavne. På flere rejsemål tilbyder vi også flyrejser fra Hamborg i Tyskland. Har du spørgsmål vedrørende det flyselskab du skal rejse med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Nedenstående flyselskaber benytter vi blandt andet til rejsemål i PortugalSpanienGrækenland, Tyrkiet, Frankrig og Italien.

AeganAir FranceEasy Jet

IberiaKLMNorwegianSwiss Airways

TAP Air PortugalVuelingSAS

 

 

Andre flyselskaber i Europa

Ovenstående er de flyselskaber som gæster hos Escapeaway Rejser oftest benytter, men i menuen til venstre  kan du finde mere information om de fleste flyselskaber i Europa. Du kan også finde direkte link til information om bagageregler hos de enkelte flyselskaber. Vi tager forbehold for ændringer og derfor er alle informationer om flyselskaber - herunder priser, bagage, etc. - vejledende og vi henviser til de aktuelle informationer som altid er opdateret i søgemaskinen.