Billige Pakkerejser med Fly og Hotel

Bestil en billig pakkerejse med fly og hotel, så er du sikker på en at komme afsted på ferie. Hos Escapeaway kan du få en billig rejse med rutefly fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg med Rejsegaranti til nettets billigste priser.

Escapeaway er etableret af rutinerede og erfarne rejsefolk. Vi kombinerer de billigste priser på flybilletter, med udvalgte hoteller og ferieboliger i hele verden - og kun med de bedste anmeldelser. Du får det hele i en pakkerejse fra et skandinavisk rejsebureau, som er sikret af Rejsegaranti og pakkerejseloven og dermed det bedste af begge verdener.

Læs mere om rejsegaranti og tryghed når du rejser med Escapeaway

Bestil din pakkerejse i tre steps - så nemt er det

Sådan bestiller du

 

Rejs med os fra fx. Københavns Lufthavn, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg til nære destinationer som London, Berlin og Prag for en billig storbyferie - eller til fjerne rejsemål som New York, Maldiverne og Thailand, hvis det da ikke lige skal være til en sydeuropæisk klassiker som Rom, Barcelona eller Lissabon hvor du kan nyde sydens sol.

Vi henter priser fra alle ruteflyselskaber - også lavpris - med mulighed for afrejse fra en lufthavn nær dig. Den moderne rejsende vil nemlig have fleksibilitet i både rejselængde, afrejsetidspunkt, priser og kvalitet, så hos Escapeaway vælger du selv dine præferencer og sammensætter din rejse så den passer præcist til dig.

Du kan endda inkludere billeje eller transfer med bus eller privat bil i din pakkerejse. Med andre ord: Hele pakken, på dine præmisser, og de bedste rejsetilbud, lige her.

Destinationer på kort

Populære rejsemål

Få en smagsprøve og se med nedenfor

Hvad er en pakkerejse?

Bestiller du en rejse som pakke og rejsebureauet er medlem af Rejsegarantifonden i Danmark eller f.eks i et af de andre nordiske lande, så er du automatisk dækket af pakkerejseloven. For at der er tale om en pakkerejse, skal der indgå mindst to ydelser i rejsen - oftest er der her tale om fly og hotel, men det kan også være fx. hotel og billeje. For at der er tale om en pakkerejse, skal der være mindst én overnatning inkluderet i pakken. Vores billige rejser og billige rejsetilbud kan altid bookes som en pakkerejse med både fly og hotel inkluderet.

Typiske produkter/ydelser, som kan indgå i en pakkerejse:

 • Indkvartering, fx.
  • Hotel
  • Ferielejlighed
  • Feriehus/villa
 • Transport til rejsemålet, fx.
  • Flybilletter
  • Busbilletter
  • Togbilletter
  • Færgebilletter
  • Transfer mellem lufthavn og indkvartering
 • Billeje
 • Arrangementer (turistmæssige ydelser), fx.
  • Koncertbilletter
  • Fodboldbilletter
  • Greenfee
  • Liftkort
  • Madkursus

Escapeaway er medlem af Rejsegarantifonden , hvilket betyder at du har betydelige rettigheder, når du køber en pakkerejse hos os. Fonden sikrer din rejse i tilfælde af konkurs, såfremt du har købt en pakkerejse, hvor overnatning og mindst én yderligere ydelse indgår.  VSom udgangspunkt skal rejsen også vare over 24 timer for at kunne betragtes som en pakkerejse. 

Vores hoteller

Når du bestiller en pakkerejse med Escapeaway kan du vælge mellem en række fremragende hoteller på destinationer over hele verden. Du får ikke en endeløs række af muligheder, men derimod udvalgte hoteller, som baserer sig på vores egne erfaringer, gæsternes tilbagemeldinger og anmeldelser fra TripAdvisor. På den måde sikrer vi, at dit hotel har en standard, som vi altid kan stå inde for.

Du får naturligvis mulighed for at filtrere efter fx. strandhoteller, villaer, storbyferie, wellness, vingårde og meget andet, og finde et hotel, som ligger i et prisleje, som passer dig og dine rejsefæller. Vores søgemaskine finder nettets bedste priser på hoteller og flybilletter, og giver dig mulighed for at sammensætte en rejse præcist efter dit hoved - med fri rejselængde og valgfri rejsedato.

>> Her kan du læse mere og booke hotel billigt

Fleksible pakkerejser med rejsegaranti

Spar penge fra starten hos Escapeaway, hvor får du det bedste af begge verdener: Du får sikkerheden ved at bestille en pakkerejse ved et dansk rejsebureau - og du får de lave priser fra nettets bedste søgemaskiner. Vi har udviklet et system, som henter de billigste priser på flybilletter - også fra lavprisselskaberne - og kombinerer dem med de bedste priser på udvalgte hoteller og ferieboliger. Den fleksible metode, som inkluderer rejse med rutefly, gør at du kan sammensætte din rejselængde, afgangsdatoer osv fuldstændig som du vil, fx. 4 dage, 10 dage eller 20 dage.

For at din rejse kan betragtes som en pakkerejse, er det nødvendigt at du bestiller både overnatning og transport i den samme booking. Hos Escapeaway kan du nemlig også bestille hotelovernatninger uden at booke fly, men så skal du være opmærksom på, at der ikke er tale om en pakkerejse - dvs. at du fx. ikke er dækket hvis dit fly (som du selv har booket) bliver forsinket til destinationen. Du kan med andre ord ende med at spare mange penge ved at booke en billig ferie hos os, udformet som en pakkerejse.

Hvis du bestiller fly og indkvartering selv, på forskellige hjemmesider, så betragtes din rejse som bestående af flere individuelle produkter, og det er dermed IKKE en pakkerejse. Hvis du derimod bestiller hotel og transport sammen, så er der tale om en pakkerejse, og så træder en række fordele i kraft for dig. Bl.a. har du mulighed for at drage pakkerejseankenævnet ind i en sag, og hvis du bestiller din pakkerejse hos Escapeaway er du endvidere beskyttet af Rejsegarantien. Med i din pakkerejse kan også være leje af bil, og andre ydelser som fx. halvpension, udflugter og transfer, men primært er det vigtigt at du kombinerer din flybillet med en boligform og at rejsen varer over 24 timer (hvilket er naturligt, når man har transport og hotel på samme booking). Så altså:

- En pakkerejse: Transport og indkvartering bestilles samlet
- IKKE en pakkerejse: Transport og indkvatering bestilles hver for sig

Hvordan finder jeg billige pakkerejser?

Der er mange måder at finde pakkerejser på, bl.a. er en charterferie altid at betragte som en pakkerejse, uanset om den er med eller uden all inclusive. Hos Escapeaway Rejser har vi valgt at gå en anden vej: Vi giver dig mulighed for at finde de billigste flypriser, ligesom hvis du brugte Momondo eller Expedia, men med den ekstra krølle, at du her kan sætte din flybillet sammen med en hotelbooking og dermed opnå en pakkerejse, og de sikkerheder og garantier, som følger med.

Du skal bruge vores søgemaskine i toppen, og det er såre simpelt:

 1. Vælg et rejsemål blandt populære byer og lande over hele verden
 2. Vælg en afrejselufthavn (København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg)
 3. Vælg dine rejsedatoer og antal rejsende
 4. Find billige rejser med fly og hotel

Herfra hjælper vores bookingmaskine med at sammensætte en perfekt pakkerejse, hvor du selv vælger flyafgange (og dermed pris), dit hotel, rejselængde og ankomstlufthavn. Du får også mulighed for at tilføje en lejebil til din booking, så den også kan blive en del af din pakkerejse. Du betaler det hele (fly, hotel og bil) samlet med kreditkort, og herefter er der blot forventningens glæde, og lige straks er I på vej ud på en uforglemmelig ferie. Husk også at læse vores rejseblog for gode tips til din næste rejse.

>> Læs om storbyferie her