Rejser med et online rejsebureau

Hvorfor skal du vælge et online rejsebureau til at arrangere din ferie? Escapeaway er baseret på teknologi, som sørger for de bedste priser på de bedste rejsemål og de bedste hoteller - læs mere her om hvordan vi gør.

Danmark er et af de lande i verden som har flest rejsebureauer pr. indbygger, men vi danskere rejser også meget, og som ejer af et rejsebureau er det jo en god forudsætning for at drive forretning. Et af de spørgsmål jeg ofte møder både privat og i forbindelse med mit arbejde i Escapeaway er, hvorfor skal jeg egentlig bestille min rejse hos et rejsebureau? Det er da meget billigere at bestille min rejse direkte hos flyselskaber, hoteller, billeje osv. i stedet for at gå gennem et rejseselskab.

Den bedste måde at komme med et kvalificeret svar på dette spørgsmål er faktisk at forklare hvorfor jeg og mine kollegaer overhovedet valgte at starte online rejsebureauet Escapeaway og det kan du læse om her: Derfor startede vi Escapeaway. Men helt kort er vi et billigt rejsebureau som hjælper dig med at arrangere en ferie uden problemer.

Vores mest populære destinationer:

Vi har rejst verden rundt og bruger til dagligt vores erfaringer når vi rådgiver vores gæster om deres næste ferie med Escapeaway Rejser. 

Erfarne kræfter bag

Escapeaway Rejser er et dansk rejsebureau med speciale i pakkerejser hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Selvom vi er et billigt rejsebureau er vi naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureauforening, og vi har stillet garanti i Rejsegarantifonden. Desuden har vi som ekstra sikkerhed for alle vores gæster tegnet en udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Rejseforsikring.

Escapeaway er drevet at erfarne kræfter i rejsebranchen som bla. tidligere har været medejer af Kulturrejser Europa, der er specialist i grupperejser og rundrejser til Spanien blandt mange lande, CPT Check Point Travel som er specialister i rejser til oversøiske rejsemål, bla. rejser til Thailand, og PortugalBureauet, som var specialist i rejser til Portugal. Escapeaway Rejser sælger i skrivende stund rejser til rejsemål i Italien, Portugal, Frankrig, Spanien, Grækenland, Malta, Cypern, England, Tyskland, Tjekkiet, Polen, Østrig, Sri Lanka, Thailand, Indonesien, USA, Marokko, Holland og Tyrkiet og In-Italia er specialist i rejser til Italien. Escapeaway driver også flere rejseblog hvor du kan få gode råd og rejsetips.

Pakkerejseloven - derfor skal du rejse med et af de danske rejsebureauer

Mange har igennem tiden sagt ”dette bliver rejsebureauernes død” når der er dukket nye aktere op på markedet for rejser som f.eks Booking eller Tripadvisor, eller at flyselskaber som SAS og Norwegian er begyndt at sælge rejser direkte til forbrugerne, vel og mærke til samme priser som rejsebureauerne køber deres flybilletter. Først og fremmest så har vi som rejsebureau fordele når vi køber ind hos flyselskaber og hoteller, så vi kan tilbyde priser der er konkurrencedygtige ja og så er du som gæst sikret stor tryghed. Netop det med tryghed ved at købe enrejse hos et rejsebureau oplever vi gode eksempler på i disse dage hvor et flyselskab som Ryanair har mange strejker. Som gæst hos Escapeaway skal du naturligvis ikke selv kæmpe med Ryanair om at få nye flybilletter, vi ombooker til selskaber som SAS og Norwegian.

Vi gør en dyd ud af, at være et digital rejseselskab hvor du skal have mulighed for at betjene dig selv, og finde din drømmerejse når det passer dig bedst, så vores systemer er designet til let at hjælpe dig med at vælge fly og hotel. Er du i tvivl står vi klar til at hjælpe dig med at skræddersy din næste rejse, inklusiv billeje, billige flybilletter og et af vores udvalgte hoteller på spændende rejsemål.

>> Tryghed når du rejser med Escapeaway
>> Vælg en pakkerejse næste gang du booke din ferie