Populære Rejsemål & Destinationer

Her kan du læse mere om en række af de spændende rejsemål, som vi tilbyder hos Escapeaway. Få en uforglemmelig oplevelse på vores bedste rejsemål med spændende aktiviteter, god mad, afslapning og solbadning. Kort sagt: Det gode liv!

Vi er hele tiden på udkig efter nye, spændende destinationer til dig, så hvis du vil være en af de første til at få besked, når vi lancerer nye, billige rejsemål, så kan du tilmelde dig til vores nyhedsbrev, som vi sender ud 1 til 2 gange i måneden. Du kan også bruge kortet her på siden til at udforske alle destinationer. Et godt tip er også at gå på opdagelse i de mange rejsetemaer hvor hotellerne er opdelt efter type.

For os er et spændende rejsemål et sted, hvor man kan få unikke oplevelser, fx. med udflugt til varme kilder, udforskning af byer fra Unescos verdensarvsliste, adgang til historiske bygninger, eller en smuk udsigt, som man kun finder netop her. Mange danskere synes fx. at Amalfikysten er et oplagt rejsemål, fordi man kan kombinere ovenstående ønsker med en tur i turkisblåt vand på de hedeste dage. Et andet spændende rejsemål i Sydeuropa er De Joniske Øer som ligger vest for det græske fastland og byder på øer som Korfu, Zakynthos, Ithaca og Lefkas.

Smukke rejsemål hos Escapeaway

Her på siden kan du se en række udvalgte rejsemål, hvor vi synes at der er en god balance mellem pris, kvalitet og oplevelser. Du kan også finde frem til alle rejser med Escapeaway ved at bruge søgemaskinen til at vælge rejsemål og rejseform, eller klik på kortet for at læse mere om de enkelte destinationer og hoteller. Du har mulighed for at vælge afrejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg lufthavn.

Destinationer på kort

Alle rejsemål

Spændende rejsedestinationer i Europa

Selvom Verden har åbnet sig op for de fleste danskere, så er og bliver en ferie på destinationer i Europa danskernes foretrukne valg. Siden 1999 har vi sendt danske rejsende ud i Europa, og blandt de fedeste rejsemål i Europa finder du bl.a.:

Spanien
- med fortryllende Barcelona, mastodontiske Madrid og de evige klassikere Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. Hvad med en bilferie i Andalusien, eller en tur på cykel til toppen af vulkanen Teide - hvis du altså har gode ben. Eller en smuttur til Afrika fra Tarifa, fulgt op af byvandring i charmerende Sevilla. En ferie i Spanien er lig med dejligt vejr, gode priser og store oplevelser.

>> Læs mere om rejser til Spanien her.

Frankrig
- med utrolige Paris, frodige Provence, den livlige Riviera og dejlige Alsace. Frankrig har så meget at byde på til både øje og smagsløg, at der er nok til et helt liv. Det er sådan man bliver Frankofil - ved at kigge ud over Paris fra toppen af Eiffeltårnet, eller med et glas hvidvin i hånden på en lille fortovscafé i Nice. Du kan opleve både Alper og Pyrenæer, historiske slagmarker og enorme slotte og paladser - alt i samme land. 

>> Læs mere om rejser til Frankrig her.

Portugal
- med charmerende Lissabon, Algarvekysten, Alentejo og de utrolige øer Madeira og Azorerne. Livet i Portugal er bare lidt mere tilbagelænet, og her får du desuden rigtig meget for pengene, sammen med et behageligt klima og knap så mange turister som i de øvrige lande på listen. Flyv til Faro eller Lissabon, lej en bil og kast dig ud i dit portugisiske eventyr. 

>> Læs mere om rejser til Portugal her.

Italien
- med bl.a. Rom, Venedig, Milano, Amalfikysten, Toscana, Gardasøen og meget andet godt. Her får du papirstynde pizzaer - lavet af italienere - og håndlavet pasta i topklasse. Og så naturligvis verdensberømte vine, skiløb i topklasse og svalende bjergsøer på størrelse med en mellemstor, dansk ø. Se verden fra toppen af nogle af Europas højeste vulkaner, eller dyp tæerne i Middelhavets vand fra brede, hvide sandstrande. Italien har det hele.

>> Rejser til Italien finder du her

Billige, populære og smukke rejsemål

Er du på udkig efter gode, billige rejsemål, så finder du også en række lande i Europa, som udmærker sig ved at tilbyde høj kvalitet til en god pris. I den kategori finder du bl.a.:

Kroatien
- som allerede før borgerkrigen på Balkan var et populært område for især danske campister. Siden har kroaterne sat alle sejl til for igen at blive et stærkt turistland, og hvis du er til dramatiske kyster, smukke byer, blå himmel, turkisblåt hav og tillokkende strande, så er Kroation en stensikker favorit. Priserne er desuden stadig meget overkommelige, men skynd dig - flere og flere rejser hertil år for år.

>> Læs mere om rejser til Kroatien her.

Tyrkiet
- dette enorme land på kanten mellem Europa og Asien har i mange år trukket stor mængder af turister, men tilstrømningen er aftaget noget, og det har gjort Tyrkiet rigtig interessant for dig, der gerne vil have en god ferie med høj kvalitet og billige priser. Om sommeren er der statsgaranti for høj sol, og de tyrkiske kystbyer er gearet til store mængder af turister. Er du til storbyferie, så skal du opleve utrolige Istanbul ved Bosporus-strædet, som forbinder Middelhavet og Sortehavet, og i princippet spænder over to kontinenter.

>> Læs mere om rejser til Tyrkiet her.

Grækenland
- besøg den dobbelte OL-vært Athen, eller nyd sommervarmen på en perlerække af øer med velklingende navne: Kreta, Kos, Korfu, Rhodos, Santorini og mange flere. Finanskrisen var hård ved grækerne, som dog nu er ved at rejse sig. Grækernes vigtigste industri er turisme, og det betyder stor kapacitet på både hoteller og flyafgange. I Grækenland ved du, hvad du får.

>> Læs mere om rejser til Grækenland her.

Populære destinationer i Afrika

Det afrikanske kontinent overgås i størrelse og befolkning kun af det asiatiske. Der lever således omkring én milliard mennesker i Afrika fordelt på 53 lande og et mindre antal ikke-anerkendte stater, hvilket er mere end på noget andet kontinent.

Afrika strækker sig over mere end 8000 km fra nord til syd, og indeholder en bred vifte af befolkningsgrupper, religioner og kulturer.

Uforglemmelige oplevelser i Afrika

Det er svært at opsummere oplevelsen af Afrika, for er det kongernes dal og de fantastiske pyramider i Egypten, den barske skønhed i Kalahari-ørkenen eller synet af de store flokke af zebraer og gnuer på sletterne i Serengeti, der får folk til at vende tilbage til Afrika gang på gang?

Sandheden er, at Afrika er en både overvældende og fantastisk oplevelse for de fleste, og kombineret med den varme man møder hos den afrikanske befolkning, er det svært ikke at vende tilbage når først man har været der én gang.

For mange er en safari-rejse til Afrika højt på listen over ønsker, og mulighederne for dette er mange i Afrika. Blandt de mest berømte destinationer for naturoplevelser i Afrika er Serengeti nationalparken i Tanzania, hvor specielt den årlige migration af millioner zebraer og gnuer rundt på sletterne er den helt store attraktion. Mange rejser ligeledes til Kruger nationalparken i det østlige Sydafrika, som er et af verdens største "Game Reserves".