Rejsemål

 

Spanien
Rejs til skønne Spanien året rundt. Nyd det behagelige klima, den smukke natur og den gæstfri befolkning.
Se alle
Grækenland
Rejs til Grækenland og de græske øer med smuk natur, lækker mad, lave priser og en hyggelig atmosfære.
Se alle
Portugal
Oplev skønne Portugal med lækre strande og byer, dejligt vejr, lave priser og en smuk og varieret natur.
Se alle
Frankrig
Frankrig er et væld at gode oplevelser, fra brede boulevarder i Paris til lækre strande ved Cote d'azur, gode vine og et spændende køkken.
Populært: Deauville | Honfleur | Marseille | Nice | Paris
Se alle
Tyrkiet
Rejs til Tyrkiet, og glæd dig til skønne sandstrande, gode hoteller, lækker mad og attraktive, lave priser.
Populært: Alanya | Antalya | Belek | Bodrum | Side
Se alle
Kroatien
Oplev det behagelige klima, den smukke natur og den spændende kultur, når du rejser til Kroatien.
Populært: Dubrovnik | Opatija | Porec | Rovinj | Split
Se alle
Emiraterne
Rejs til Forenede Arabiske Emirater med storslåede ørkener, lækre sandstrande og sprudlende storbyer.
Populært: Abu Dhabi | Dubai
Malta
Rejs til Malta, og glæd dig til den smukke og dramatiske natur, det lune klima og den charmerende befolkning.
Se alle
Cypern
Populært: Pafos
Indonesien
Populært:
Tyskland
Tyskland er et utroligt alsidigt rejsemål, hvor du både kan shoppe og nyde restaurantlivet på en storbyferie i en af Europas mest dynamiske hovedstæder eller tage på bilferie ad Romantische Straße for at besøge idylliske slotte og små middelalderbyer.
Populært: Berlin
Maldiverne
Populært:
Irland
Populært:
USA
USA er mulighedernes land, også som rejsemål. På din rejse kan du her opleve alt fra pulserende storbyer med høje skyskrabere til søvnige western-byer, ligesom du kan gå på opdagelse blandt majestætiske redwoods eller slænge dig på tropiske paradisstrande.
Ungarn
En rejse til Ungarn er en chance for at opleve en af Europas smukkeste hovedstæder. Budapest er dog langt fra det eneste interessante rejsemål i Ungarn, som også byder på en imponerende kulturrigdom i form af mindre, hyggelige byer og smukt beliggende slotte.
Populært: Budapest
Tjekkiet
Tjekkiet er trods sin beskedne størrelse et rejsemål, der byder på en fantastisk variation. Det gælder både i natur og landskaber med alt fra høj bjerge til brusende floder og spejlblanke søer, men ikke mindst kulturelt. Hovedstaden Prag er det kulturelle centrum, men du kan også glæde dig til at besøge en perlerække af andre hyggelige, mindre byer.
Populært:
Island
Rejs til Island, hvis du vil have en naturoplevelse af de helt store. Du vil aldrig glemme mødet med de fantastiske lavalandskaber med vulkaner og gletsjere side om side. Glæd dig til også til at udforske den lokale kultur og selvfølgelig til at slappe af i de geotermisk opvarmede pools.
Populært: Patreksfjordur | Reykjavik
Se alle
Marokko
Populært:
Israel
Populært: Tel Aviv
England
Populært: London
Thailand
Thailand har alt det, man kan ønske sig af et rejsemål. Først og fremmest et solrigt, tropisk klima, som indbyder til afslapning på en af landets talrige skønne badestrande ved det krystalklare azurblå hav. Dertil kommer, at en rejse til Thailand er en chance for at opleve en fascinerende kultur og ikke mindst nyde godt af et budgetvenligt prisniveau.
Populært: Ao Nang | Chaweng | Kamala | Karon | Patong
Se alle

Håndplukkede hoteller

Gode rejsemål i Europa

Selvom Verden har åbnet sig op for de fleste danskere, så er og bliver en ferie i Europa danskernes foretrukne valg. Siden 1999 har vi sendt danske rejsende ud i Europa, og blandt de bedste rejsemål i Europa finder du bl.a.:

Spanien
- med fortryllende Barcelona, mastodontiske Madrid og de evige klassikere Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. Hvad med en bilferie i Andalusien, eller en tur på cykel til toppen af vulkanen Teide - hvis du altså har gode ben. Eller en smuttur til Afrika fra Tarifa, fulgt op af byvandring i charmerende Sevilla. En ferie i Spanien er lig med dejligt vejr, gode priser og store oplevelser. Læs mere om rejser til Spanien her.

Frankrig
- med utrolige Paris, frodige Provence, den livlige Riviera og dejlige Alsace. Frankrig har så meget at byde på til både øje og smagsløg, at der er nok til et helt liv. Det er sådan man bliver Frankofil - ved at kigge ud over Paris fra toppen af Eiffeltårnet, eller med et glas hvidvin i hånden på en lille fortovscafé i Nice. Du kan opleve både Alper og Pyrenæer, historiske slagmarker og enorme slotte og paladser - alt i samme land. Læs mere om rejser til Frankrig her.

Portugal
- med charmerende Lissabon, Algarvekysten, Alentejo og de utrolige øer Madeira og Azorerne. Livet i Portugal er bare lidt mere tilbagelænet, og her får du desuden rigtig meget for pengene, sammen med et behageligt klima og knap så mange turister som i de øvrige lande på listen. Flyv til Faro eller Lissabon, lej en bil og kast dig ud i dit portugisiske eventyr. Læs mere om rejser til Portugal her.

Italien
- med bl.a. Rom, Venedig, Milano, Amalfikysten, Toscana, Gardasøen og meget andet godt. Her får du papirstynde pizzaer - lavet af italienere - og håndlavet pasta i topklasse. Og så naturligvis verdensberømte vine, skiløb i topklasse og svalende bjergsøer på størrelse med en mellemstor, dansk ø. Se verden fra toppen af nogle af Europas højeste vulkaner, eller dyp tæerne i Middelhavets vand fra brede sandstrande. Italien har det hele. Rejser til Italien finder du hos In-Italia

Billige, populære rejsemål

Er du på udkig efter gode, billige rejsemål, så finder du også en række lande i Europa, som udmærker sig ved at tilbyde høj kvalitet til en god pris. I den kategori finder du bl.a.:

Kroatien
- som allerede før borgerkrigen på Balkan var et populært område for især danske campister. Siden har kroaterne sat alle sejl til for igen at blive et stærkt turistland, og hvis du er til dramatiske kyster, smukke byer og tillokkende strande, så er Kroation en stensikker favorit. Priserne er desuden stadig meget overkommelige, men skynd dig - flere og flere rejser hertil år for år. Læs mere om rejser til Kroatien her.

Tyrkiet
- dette enorme land på kanten mellem Europa og Asien har i mange år trukket stor mængder af turister, men tilstrømningen er aftaget noget, og det har gjort Tyrkiet rigtig interessant for dig, der gerne vil have en god ferie med høj kvalitet og billige priser. Om sommeren er der statsgaranti for høj sol, og de tyrkiske kystbyer er gearet til store mængder af turister. Er du til storbyferie, så skal du opleve utrolige Istanbul ved Bosporus-strædet, som forbinder Middelhavet og Sortehavet, og i princippet spænder over to kontinenter. Læs mere om rejser til Tyrkiet her.

Grækenland
- besøg den dobbelte OL-vært Athen, eller nyd sommervarmen på en perlerække af øer med velklingende navne: Kreta, Kos, Korfu, Rhodos, Santorini og mange flere. Finanskrisen var hård ved grækerne, som dog nu er ved at rejse sig. Grækernes vigtigste industri er turisme, og det betyder stor kapacitet på både hoteller og flyafgange. I Grækenland ved du, hvad du får. Læs mere om rejser til Grækenland her.

Populære destinationer i Afrika

Det afrikanske kontinent overgås i størrelse og befolkning kun af det asiatiske. Der lever således omkring én milliard mennesker i Afrika fordelt på 53 lande og et mindre antal ikke-anerkendte stater, hvilket er mere end på noget andet kontinent.

Afrika strækker sig over mere end 8000 km fra nord til syd, og indeholder en bred vifte af befolkningsgrupper, religioner og kulturer.

Uforglemmelige oplevelser i Afrika

Det er svært at opsummere oplevelsen af Afrika, for er det de fantastiske pyramider i Egypten, den barske skønhed i Kalahari-ørkenen eller synet af de store flokke af zebraer og gnuer på sletterne i Serengeti, der får folk til at vende tilbage til Afrika gang på gang?

Sandheden er, at Afrika er en overvældende oplevelse for de fleste, og kombineret med den varme man møder hos den afrikanske befolkning, er det svært ikke at vende tilbage når først man har været der én gang.

For mange er en safari-rejse til Afrika højt på listen over ønsker, og mulighederne for dette er mange i Afrika. Blandt de mest berømte destinationer for naturoplevelser i Afrika er Serengeti nationalparken i Tanzania, hvor specielt den årlige migration af millioner zebraer og gnuer rundt på sletterne er den helt store attraktion. Mange rejser ligeledes til Kruger nationalparken i det østlige Sydafrika, som er et af verdens største "Game Reserves".