Rejsetilbud

Er du på udkig efter en billig rejse? Så er dette siden du skal holde øje med. Her finder du rejsetilbud på spændende rejser til hele verden inden for alle rejseformer. Vores rejsetilbud kan både inkludere deciderede afbudsrejser, men også rejser, hvor nogle af vores udvalgte hoteller har valgt at give en ekstra god pris til vores gæster. Tilbuddet vil oftest inkludere flybilletter fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg, ligesom der vil være rejsetilbud med mulighed for at køre selv eller booke egen transport.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være sikker på at modtage de bedste rejsetilbud direkte i din indbakke - så er du snart på vej afsted på en billig ferie til en spændende og måske endda eksotisk destination.

Kort over Rejser

Aktuelle rejsetilbud

Hos Escapeaway får du altid dagens bedste priser, og vi søger konstant efter ekstra gode tilbud til dig. Hvis du kan slå hurtigt til, så er der lige nu ekstra gode priser på udvalgte hoteller. Rabatterne på opholdet vil altid være fratrukket de viste priser på hjemmesiden.

Nyheder hos Escapeaway

Vi har det lidt som børn, der glæder sig til juleaften, når der er nyheder på vej hos Escapeaway. For ofte kan det være en ny, personlig favorit, der har sneget sig med i feltet – eller rettere: En nyhed, der er kommet igennem nåleøjet. Hvad mener vi så med det? Jo, det er ikke lige sådan at finde et nyt hotel. Der er en lang række kriterier, der skal være opfyldt for, at det bliver aktuelt at begynde et fremtidigt samarbejde. 

Rejsetilbud i juli

Juli måned kan være en svær størrelse, når det gælder rejsetilbud. Nogle år kan juli være stort set blottet for rejsetilbud, hvis vejret i Danmark og resten af Norden har været dårligt i hele foråret og sommeren. Så bliver flyafgangene tidligt udsolgt, og måske mangler der endda senge på de mest populære rejsemål. Så hvis du er på udkig efter et rejsetilbud i juli, skal du være meget fleksibel og klar til at rejse med kort varsel, og måske ikke lige præcist til din drømmedestination.

Rejsetilbud i august

I august rykker nogle af Europas store lande ud på sommerferie, bl.a. Tyskland, og også de lokale i Italien og Spanien. Det betyder at de fleste hoteller og ferieboliger har en god belægning, men til gengæld begynder der at komme plads på flyene ud af København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg, som du kan booke her på Escapeaway. Brug søgemaskinen til at finde et godt rejsetilbud i august, hvor du komibnerer en billig flybillet med rutefly, med et af vores udvalgte hoteller med gode anmeldelser.

Rejsetilbud på langtidsferie

Den store fordel hos Escapeaway er, at du kan sammensætte din rejse præcist som du vil, med den varighed du ønsker og med de rejsedatoer, hvor du finder de bedste afgange. Her gælder begrebet 'venlig selvbetjening', så du kan finde de bedste priser og booke direkte i søgemaskinen på få minutter. Et godt rejsetilbud på langtidsferie finder du derfor ved at prøve nogle datoer af i søgemaskinen, og kombinere billige flybilletter med et hotel, som giver gode rabatter på langtidsferie.