Rejsetemaer - hvordan vil du rejse?

For at gøre det lidt nemmere for dig at vælge den helt rigtige ferie, har vi en række rejsetemaer. Så kan du hurtigere finde et hotel, som passer til de oplevelser, du ønsker på din ferie. Måske har du ikke helt bestemt dig endnu? Så kan rejsetemaerne også give dig inspiration til, hvor du skal tage hen, og hvad du kan opleve på destinationerne.

Udvalgte rejsetemaer

 

Ferie med hele familien

En familieferie være mange ting alt efter, hvad I prioriterer højest. Måske er det vigtigt for jer, at det er et hotel tæt på stranden, eller at I har alle storbyens tilbud lige uden for døren. Det kan også være, at det ikke kun er dine børn, som skal med på rejsen, men også dine børnebørn? Så tjek hotellerne, som vi har vurderet er særligt velegnede til generationsferier. Her får I optimale betingelser for at nyde et afbræk fra den travle hverdag i hinandens selskab.

Helt tæt på naturen

Trænger du til at koble helt af er det for eksempel heller ikke ikke kun interessant at se på en badeferie under sydens sol, evt. som en billig pakkerejse med transport inkluderet.. Et mentalt boost og trætte fødder kan du opnå på en vandreferie. Når du bevæger dig langsomt gennem naturskønne landskaber, får du god tid til at suge alle nye indtryk til dig. Snart har du lagt alle hverdagens bekymringer bag dig og er i stedet fuldt ud tilstede i nuet. Vi kan tilbyde hoteller, der ligger direkte ud til vandrestier, mens andre ligger i kort køreafstand.

Læs mere om rejser med Escapeaway under de forskellige rejsetemaer. Og husk, at alle vores hoteller er 1. sortering - vi gør os umage med kun at præsentere dig for hoteller med de bedste anmeldelser. Vælg dit rejsetema, for at finde det perfekte hotel for dig.

Brug for hjælp til at finde det helt rigtige hotel?

>> Klik her for at se alle hoteltyper