Skal du på badeferie i Europa?

Hos Escapeaway har vi et stort udvalg af hoteller, som ligger i gåafstand til stranden. Det kan være alt fra brede sandstrande til små, afsides badevige mellem klipper, og hotellerne kan både være små lejlighedshoteller, familiedrevne hoteller og større hoteller med mange faciliteter. 

Så hvis du drømmer om at bo tæt ved stranden på din ferie, så kig herunder og udforsk vores store udvalg af rejsemål, der er perfekte til en rigtig badeferie med solbeskinnede strande.

Afslapning i vandkanten under sydens gavmilde sol er perfekt, når du trænger til at lade op og slippe lidt væk fra hverdagens trummerum. Rejser du med børn, er en badeferie også altid et hit. Især familiens yngste vil som regel meget hellere bruge dagen på vandsjov og aktiviteter nær stranden end på sightseeing. Dermed ikke sagt, at du ikke kan gøre begge dele på en badeferie, tværtimod.

Mest populære badeferie rejsemål

Mange af Europas bedste strande og badebyer ligger i områder, hvor du har et væld af spændende udflugtsmål inden for kort afstand. På Sicilien, Costa del Sol eller Den Franske Riviera finder du for eksempel en perlerække af populære feriebyer og strande langs det azurblå middelhav, men også masser af aktivitetsmuligheder og interessante udflugtsmål med noget for hele familien lidt længere inde i baglandet. Det er også derfor, at du vil se, at vi ofte anbefaler billeje til din badeferie. Så kan du udforske dit rejsemåls seværdigheder og måske andre strande i dit helt eget tempo.

Ligesom udvalget af hoteller her hos Escapeaway spænder vidt med alt fra store, moderne All inclusive-hoteller til små, familiedrevne hoteller, kan vi også tilbyde dig en bred vifte af destinationer, hvis drømmen er en badeferie under varmere himmelstrøg. Hvad enten du søger et sted med masse liv, hvor der er mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne, eller om du er mere til stille og rolig strandstemning, finder du det her. 

I sommerhalvåret er der naturligvis frit valg på alle hylder, hvis du ønsker dig masser af solskinstimer og behagelige badevandstemperaturer. Har du brug for et boost af D-vitamin om vinteren, er der dog også gode muligheder. Kig for eksempel mod De Kanariske Øer, der med rette er blevet kendt som "Øerne med det evige forår". Her har vi allerede håndplukket de bedst anmeldte hoteller på vinterferiefavoritter som Tenerife og Gran Canaria til vores program.