Rundrejser i bil

Vi har en passion for at håndplukke og udvælge vores hideaways, og ofte har vi selv svært ved at pege på en favorit. Det har vi taget konsekvensen af og sammensat bilrundrejser på udvalgte rejsemål, hvor du kan kombinere ophold på autentiske landsteder og hoteller og samtidig opleve regionen uden at skulle køre mere end højst nødvendigt på landevejen.

Klik her og få tilsendt et skræddersyet tilbud på en rundrejse

Nedestående bilrundrejser er en færdigproduceret pakke, hvor vi på forhånd har udvalgt to eller flere hideaways og hver dag giver vi dig forslag til, hvordan du kan opleve mest muligt i et afslappende tempo. Vi vil vove den påstand, at du får lidt af det bedste fra to verdener – håndplukkede hideaways og en skræddersyet rejseplan, hvor fly, hoteller og eventuelt også lejebil er inkluderet i rejsens pris. 

Escapeaway tilbyder bilrundrejser til f.eks. ToscanaMadeira og UmbrienSicilienAndalusienProvence og der kommer løbende flere til. Finder du ikke en bilrundrejse, som opfylder dine behov, vil du f.eks. rejse i 11 dage i stedet for 8, eller vil du overnatte på andre hoteller, så send os en forespørgsel på en skræddersyet rejse der opfylder dine ønsker. Det kan også være, at du vil starte ferien med et par dage i en storby som Lissabon eller Rom, eller måske vil du afslutte rejsen med nogle dages badeferie.

>> Læs mere om rundrejser