Billig familieferie sydpå

Escapeaway' familieferier er sat sammen, så der er ligeligt med oplevelser til både børn, voksne og barnlige sjæle. En god familieferie skal stille alle aldersgrupper tilfredse, uanset hvor mange eller hvor få børnefaciliteter, der findes.

Escapeaway har fokus på familieferier, og derfor har vi mange hoteller, der er oplagte til ferier for hele familien. Når flere generationer rejser sammen, kan det være en god idé at vælge en ferie, der tilbyder oplevelser for både børn og voksne. En billig familieferie er en dejlig pause fra en travl hverdag – endelig kan hele familien opleve og slappe af sammen!

Børnene kan have lige så meget brug for at komme lidt væk som os voksne, og på en familieferie bliver familien rystet sammen, når man har fælles oplevelser og afslapning - en direkte modsætning til den travle hverdag med fritidsaktiviteter, skole og arbejde derhjemme. Tag med os på eventyr - lad dig inspirere af familiehotellerne herunder og tag med Escapeaway til spændende, familievenlige destinationer i hele verden.