Billig familieferie sydpå

Escapeaway' familieferier er sat sammen, så der er ligeligt med oplevelser til både børn, voksne og barnlige sjæle. En god familieferie skal stille alle aldersgrupper tilfredse, uanset hvor mange eller hvor få børnefaciliteter, der findes.

Escapeaway har fokus på familieferier, og derfor har vi mange hoteller, der er oplagte til ferier for hele familien. Når flere generationer rejser sammen, kan det være en god idé at vælge en ferie, der tilbyder oplevelser for både børn og voksne. En billig familieferie er en dejlig pause fra en travl hverdag – endelig kan hele familien opleve og slappe af sammen!

Børnene kan have lige så meget brug for at komme lidt væk som os voksne, og på en familieferie bliver familien rystet sammen, når man har fælles oplevelser og afslapning - en direkte modsætning til den travle hverdag med fritidsaktiviteter, skole og arbejde derhjemme. Tag med os på eventyr - lad dig inspirere af familiehotellerne herunder og tag med Escapeaway til spændende, familievenlige destinationer i hele verden.

Sådan får I en god familieferie

Herunder kan du læse mere information om familieferie og de bedste rejsemål. Hos Escapeaway finder du alle de klassiske rejsemål, som danske familier har rejst til gennem årtier, for at holde ferie sammen - mest på børnenes præmisser. Mange voksne vælger i dag at tage tilbage til barndommens rejsemål, blot for at opleve at alt er det samme - og alt er nyt på samme tid. Hvad enten familieferien skal foregå i egen bil til Italien eller Frankrig, eller med fly til fx. Spanien eller Portugal, så kan du booke det hele her hos Escapeaway. Booker du fly og bolig på én gang bliver din rejse desuden omfattet af Rejsegaranti, så I kan have ro i maven.

De 7 bedste rejsemål for familieferie:

  1. Mallorca - en klassiker, man aldrig bliver træt af
  2. Kreta - varmt, billigt og altid godt
  3. Gran Canaria - sikker vinterdestination
  4. Fort Lauderdale - alt, hvad børnene kan begære
  5. Gardasøen - en kør-selv-favorit
  6. Thailand - nærmest som et paradis
  7. Cypern - også godt forår og efterår

Familieferie med All Inclusive

Mange familier kigger efter hoteller med All Inclusive, fordi det både er økonomisk og praktisk. Ingen diskussion om, hvor dagens måltider skal indtages, og hotellernes restauranter er gode til at indrette buffet'en efter alle generationers ønsker, fra simple børneretter, til lokale specialiteter, som passer bedre til den mere rutinerede gane. All Inclusive-familieferie kan fås på stort set alle stranddestinationer, så hvis du skal på badeferie med hele familien, er det en fantastisk mulighed.

>> Læs om All Inclusive på Mallorca her
>> Læs om All Inclusive på Kreta her

Hvordan booker jeg en familieferie med Escapeaway?

Benyt vores søgemaskine til at finde frem til den rigtige rejse. Vi kigger hele tiden efter de bedste og billigste flybilletter hos alle flyselskaber, og samtidig har vi sammensat et unikt udvalg af hoteller, som KUN har gode anmeldelser. Vi har udvalgt de bedste steder på markedet til dig, og trawlet nettet for de bedste priser. Du kan vælge at booke et af vores dejlige hoteller og selv sørge for transporten, eller du kan booke flybilletter og hotel på én gang og blive omfattet af Rejsegaranti. Escapeaway giver dig det bedste af begge verdener: Nettets lave priser og pakkerejsens sikkerhed. Book nu for at sikre dig de bedste priser!

>> Læs også om familieferie i Portugal her

Afrejse fra nærmeste lufthavn - med fuld fleksibilitet

Når du rejser med Escapeaway, foregår det med rutefly. Det betyder bl.a. at du selv kan vælge afrejsedato og rejselængde, og det betyder også, at I kan rejse på familieferie fra både København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg lufthavn. Mange af de meste familievenlige destinationer har direkte flyforbindelse til én af ovenstående lufthavne, eller forbindelse med blot en enkelt, kort mellemlanding.

>> Læs også om familieferie i Italien her

Hvor kan man tage hen på familieferie?

Nogle destinationer er naturligvis mere oplagte til familieferie end andre. Her kan man bl.a. tage højde for transporttid, havdybde og meget andet, men det vigtige er, at det passer til dig og din familie. Italien har gennem flere årtier været et af de mest populære rejsemål for danske familier, bl.a. pga. fornuftige priser, men også pga. de meget børnevenlige strande og muligheden for at køre selv - og så gør det jo ikke noget, at de har opfundet både pasta og pizza, som er populært blandt både store og små. Spanien hører også til blandt favoritterne, med klassiske rejsemål som Mallorca, Costa del Sol og Costa Blanca, som alle ligger indenfor en flyveafstand på under 4 timer fra Danmark.

Når destinationen er valgt, er det tid til at vælge et hotel, som passer til en familieferie. Et ufravigeligt krav for børnene er, at der er mindst én pool på stedet, og ofte er det et must med flere forskellige, så der er noget for børn i forskellige aldre. Ligger hotellet desuden tæt på stranden og familievenlige restauranter kan det næsten ikke gå galt.

Se vores særligt udvalgte hoteller for familier i Italien, FrankrigSpanien, Grækenland og Portugal, og lad gerne børnene kigge med - med mindre du planlægger en overraskelse. Der er noget for enhver smag, og helt sikkert også noget for dig. Giv din familie den ferie, den fortjener: Den største glæde er at se børnene nyde ferien.

Husk, at du altid kan sende os en forespørgsel, hvis du har specielle ønsker til din familieferie. Det kunne fx. være en aktiv familieferie eller en ferie med all inclusive - vi har hoteller som kan levere det hele. Når du bruger søgemaskinen på Escapeaway.dk kan du altid bruge filteret "familieferie" til at finde et godt hotel, som er særligt velegnet til børnefamilier på tur.

Læs mere om familieferie her:

>> Familieferie i Italien
>> Familieferie i Spanien
>> Familieferie i Portugal
>> Familieferie i Grækenland