Billig storbyferie i Europa og USA

Hos Escapeaway finder du en perlerække af små og større hoteller, som ligger i storbyer, som har et stort udvalg af attraktioner, restauranter og shopping. Vores storby-hoteller har altid en god beliggenhed, hvor du kan udforske nogle af omgivelsernes eller byens hemmeligheder til fods. Tag afsted med den, du elsker, dem, du elsker - eller bare på egen hånd. En storbyferie er din mulighed for at opleve en anderledes kultur, smukke bygninger, masser af liv og ikoniske seværdigheder på ganske få dage.

Herunder kan du læse mere information om storbyferie og klassiske rejsemål, som aldrig bliver forældede. Brug søgemaskinen her på siden til at finde en rejse til din favorit-storby. Eller måske til en storby, du aldrig har tænkt på at besøge? Vi har gjort det muligt at kombinere billige flybilletter fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, med vores udvalgte hoteller med gode anmeldelser i hele Europa, og på udvalgte destinationer i resten af verden.

Hvor skal man tage hen på storbyferie?

Ja, svaret afhænger af mange ting. Vil du gerne se de samme storbyer, som 'alle de andre', så se vores liste over de meste populære storbyer herunder. Vil du hellere prøve noget lidt anderledes, så prøv fx. Krakow i Polen, som hastigt er på vej til at placere sig som en ny publikumsfavorit i Europa - ikke mindst pga. et meget fornuftigt prisniveau.

Her er de 8 mest populære storbyer:

  1. Bangkok - Thailands vilde hovedstad
  2. London - imperiets historiske hovedstad
  3. Paris - Eiffeltårnet, Triumfbuen og alt det dér
  4. New York - de kalder den The Greatest City in the World!
  5. Rom - med verdensklasse attraktioner i kø
  6. Prag - lille, historisk og smuk
  7. Amsterdam - snorlige kanaler og skæve huse
  8. Berlin - historien er aldrig langt væk
  9. Barcelona - fodbold, Rambla, havn og strand

Kombiner storbyferie og badeferie

Har man børn med på rejsen kan det være en god idé at kombinere oplevelserne i en storby, med lidt strandferie med bølger, softice og pommes frites. Lissabon er en stor favorit, hvor du kan opleve Portugals gamle hovedstad, som byder på historiske bygninger, ikoniske sporvogne, flotte udsigter - og kort afstand til Atlanterhavet. Flyv fx. til Lissabon lufthavn og lej en bil her, som du afleverer i Faro på Algarvekysten - et sikkert hit.

På en tur til Barcelona kan man endda tage på strøgtur om formiddagen og ligge på bystranden om eftermiddagen. Eller man kan fortsætte til kendte badebyer som Calella og Lloret, som ligger få timers kørsel nord for byen. Perfekt, hvis du fx. flyver til Girona.

Rundtur til flere storbyer

I dele af Europa ligger hovedstæderne tæt, og du kan fx. tage på en længere storbyrejse, hvor du kombinerer flere storbyer på samme rejse. Flyv fx. til Prag, og tag derfra toget videre til Østrigs imponerende hovedstad Wien. Herfra er det muligt at sejle på Donau til Slovakiets hovedstad Bratislava, og videre til Budapest. En smuk tur til storbyer med foruftige prisniveauer og masser af kvalitetshoteller. Flyv hjem fra Budapest lufthavn, som har flere daglige afgange mod Danmark.

Læs mere