Storbyferie i Europa 

Vil du gerne på en storbyferie? Så er du meget velkommen hos os på Escapeaway - vi har specialiseret os i storbyferier, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller, som alle er håndplukkede og unikke. Vi kigger på de forskellige anmeldelser af hotellerne, vælger ud fra hvad vi ser og finder de bedste priser. Book en storbyferie hos Escapeaway i dag!

Europa har mange spændende byer, som du kan besøge igen og igen. Hos os på Escapeaway finder du billige flybilletter fra alle flyselskaber fra de fleste lufthavne i Danmark. Når du booker din storbyferie med både flybillet og hotel, er du også automatisk dækket af den danske statslige rejsegaranti.

Hvad skal der til for en god storbyferie? Det kan vi svare på her.

Ud over at være krydret med shopping, kultur og gastronomi - hvad er så prikken over i'et, der gør byer som London, Barcelona og andre europæiske storbyer til vores favoritter?  Vi har været på jagt og spurgt vores gæster efter svaret på det spørgsmål, og du kan få rejsetips og læse mere om disse fantastiske byer under hver destination. God rejse!

Men først og fremmest ved vi, hvad vores gæster er på udkig efter:

  • Kort rejsetid
  • Seværdigheder inden for gåafstand
  • Godt vejr
  • God mad

Hvilken by skal man vælge for den bedste storbyferie?

Svaret kan variere og det hænger sammen med mange ting. Vil du besøge de samme populære storbyer som "alle andre", eller vil du hellere prøve noget lidt anderledes?  Prøv for eksempel Krakow i Polen, som hurtigt er ved at blive en publikumsfavorit i Europa - ikke mindst på grund af de meget rimelige priser.

Populære storbyer i Europa:

Storbyferie i London - kultur, pubber, fodbold, Oxford street
Storbyferie i Paris - Eiffeltårnet, Triumfbuen og alt det andet
Storbyferie i Rom - Vatikanstaten, Colosseum, historiske attraktioner i verdensklasse
Storbyferie i Prag - lille, historisk og smuk - og hyggelig
Storbyferie i Amsterdam - tulipaner, kanaler og skæve huse
Storbyferie i Berlin - pulserende nutid, historie, spændende seværdigheder, die Mauer
Storbyferie i Barcelona - fodbold, strand, kultur, Ramblaen

Storbyferie kan kombineres med ferie på stranden

Hvis du har børn med på rejsen, kan det være en god idé at kombinere storbyoplevelser med sol og strand.

Lissabon er en favorit! Udforsk Portugals gamle hovedstad med sine historiske bygninger, sjove sporvogne og nærhed til strande i f.eks Cascais og Estoril. På en rejse til Barcelona kan du tage på byrundtur om formiddagen og ligge med sand mellem tæerne på byens strand om eftermiddagen, eller du kan tilbringe en dag i Sitges, en halv times kørsel syd for Barcelona.

Ikke at forglemme Athen, en af Europas mest interessante hovedstæder, hvor antikkens verden og moderne kultur smelter sammen. Kun en halv times kørsel fra byen finder du smukke strande, hvor du kan slappe af fra byens travlhed.

Kombiner flere storbyer i en og samme rejse - hvorfor ikke?

I Europa ligger hovedstæderne og andre store byer tæt på hinanden, og du kan f.eks. tage på en kombineret storbyferie, hvor du kombinerer flere storbyer på samme rejse. Flyv for eksempel til Prag og tag toget derfra til Østrigs hovedstad Wien. Herfra er det muligt at sejle på Donau til Slovakiets hovedstad Bratislava og videre til Budapest. Dette er en smuk rejse til spændende storbyer. Flyv hjem fra Budapest.

Bo på de bedste storbyhoteller - lige der, hvor tingene sker

Hos Escapeaway bruger vi det meste af vores tid udenfor kontoret på at rejse rundt i storbyer for at håndplukke de bedste hoteller. Det er ikke nødvendigvis kun 4- og 5-stjernede hoteller, men vi kan lide hoteller, der ligger centralt og ofte i hjertet af bymidten. Hoteller, der får gode anmeldelser og har det lille ekstra i forhold til pris og kvalitet. 

Du kan altid læse en personlig og ærlig beskrivelse af hotellerne hos os og få tips til oplevelser i nærheden af hotellet. Hvis du har brug for hjælp til at finde præcis det hotel, der opfylder dine behov og ønsker er du altid velkommen til at kontakte os for personlige tips og forslag.

Fleksible pakkerejser giver dig den billigste storbyferie

Du kan rejse på storbyferie med Escapeaway, når du vil, og hvis du kun vil booke et hotelværelse , kan du selvfølgelig også gøre det. De fleste, der rejser med os, vælger dog en pakkerejse med fly, hotel og måske transfer. Det er nemt at booke alt i én pakke - det er ofte det billigste, og du får ro i sindet til at alt fungerer. Escapeaway har desuden stillet garanti ved den norske garantifond og er medlem af DRF - Danmarks Rejsebureau Forening. Så du er sikret 100% hvis du rejser med os.

Storbyferie i påsken

Påsken er absolut højsæson, når vi taler om storbyferier. Det skyldes dels, at vi i Danmark har en ret lang skoleferie omkring påske, men også at vi får mulighed for at møde foråret i nogle af de mest populære storbyer som Paris, Barcelona og Rom. Især hvis påsken kommer sent i april, kan du få en forsmag af foråret med lidt højere temperaturer, som gør det rart at bare slentre rundt, sidde ude på fortovscaféer og bare nyde livet.

Julemarkeder i Europa

For mange er en storbyferie op til jul et højdepunkt og en traditionel rejseoplevelse. Julemarkederne er kendt for deres unikke atmosfære, julepynt og lækre mad, og tusindvis af besøgende lægger vejen forbi i perioden op til jul. Nogle af de mest populære julemarkeder findes i Wien, Berlin, Gdansk, Budapest, Prag og London.

>>> Søg og læs mere om vores Hideaways-hoteller

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i London

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Paris

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Rom

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Prag

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Amsterdam

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Berlin

>>> Se alle vores Hideaways-hoteller i Barcelona

>>> Læs mere om julemarkeder i Europa

Læs mere om udvalgte storbyer udenfor Europa