Vandreferie

Escapeaway's program indeholder rejsemål, der egner sig perfekt til din egen vandreferie. Det kommer sig af, at vores rejsemål ligger i naturskønne omgivelser med masser af plads omkring til vandring og andre aktiviteter under åben himmel.

Hvad enten du har appetit på vandring i vulkanlandskaber på Gran Canaria, eller du er mere til trekking i det nordlige Italiens bakkede og bjergrige områder i Toscana og Umbrien, så har vi et hotel eller en feriebolig, der passer til dine behov. Fælles for de fleste af vore rejsemål er et lunt og behageligt klima - noget man sætter ekstra pris på, når man tilbringer hovedparten af sin ferie ude i det fri. Vandreferie er en dejlig måde at opleve på - du kan både slappe af, få frisk luft og komme helt tæt på naturen.

Populære destinationer til vandreferie

Se vores udvalg af hoteller, som egner sig perfekt til en vandreferie. Måske har vi endda et rejsemål, du ikke havde tænkt på - eller et område du gerne vil tilbage til? Ud over Gran Canaria og Italien, så er rejsemål som Madeira, Tenerife og Algarvekysten oplagte til en vandreferie. Nogle hoteller ligger direkte ud til vandrestier, mens andre ligger i kort køreafstand - læs mere under hvert hotel. Da du er på egen hånd, så vil vi anbefale dig at kontakte det lokale turistbureau omkring vandreguide.

På en vandreferie får du måske nok sved på panden, men mentalt oplever mange af vores gæster det som en meget forfriskende og afslappet ferieform. Tankerne kan få frit løb, mens du bevæger dig langsomt gennem landskabet. Det er ikke uden grund, at mange af historiske største tænkere og filosoffer har gjort sig deres største tanker og erkendelser netop på vandreture. I dag ved man desuden, at det at gå regelmæssigt er med til at forebygge en lang række livsstilssygdomme. Ønsket om en sund krop og tid til fordybelse og eftertænksom behøver dog naturligvis ikke være den eneste motivation for at tage på en vandreferie.

>> Find rejsen til Italien

>> Find rejsen til Portugal

På en vandreferie får du også chancen for at opleve sider af dit rejsemål, som du på en almindelig ferie ville gå glip af. Kort sagt kan du til fods nemlig nå frem til de lidt utilgængelige steder, som du i bil eller med turistbus aldrig kommer i nærheden af. Du vil desuden ofte opleve, at du ikke blot kommer tættere på naturen, men også lokalbefolkningen på en vandreferie. Måske virker det mindre påtrængende, eller også er du blot selv mere tilbøjelig til at hilse med et smil, når du møder folk til fods.

Vandreferier for alle

Du behøver ikke rejse til Spanien for at vandre i ugevis med pilgrimmene på Caminoen eller op over de Alpernes højeste bjergpas for at opleve glæden ved en vandreferie. Du kan helt sikkert finde et rejsemål hos Escapeaway med muligheder, der passer til dit niveau. Ønsker du at have børn med er det for eksempel også muligt. Med udgangspunkt i et af vores hoteller kan du således vælge at tage på korte, overkommelige dagsture. Så kan alle være med, og I ser alligevel stadig noget nyt hver dag. Du kan eventuelt vælge at booke flere forskellige hoteller, så du kan udforske et større område.

>> Find rejsen til Spanien

>> Find rejsen til De Kanariske Øer

>> Find rejsen til Mallorca

Efter en dag med masser af frisk luft og nye indtryk, kan du glæde dig til at vende hjem til dit hotel eller feriebolig. De hoteller du finder i vores udvalg, har vi nemlig omhyggeligt håndplukket. Udover beliggenhed er et af de kriterier, vi lægger mest vægt på, at de tidligere gæster har givet stedet gode bedømmelser. Komfortable omgivelser, hvor du kan samle ny energi, er naturligvis essentielle på en vandreferie. Det får du, når du bestiller din rejse hos Escapeaway.

Udvalgte guides til vandreferier

>> Guide til vandreferie på Madeira

>> Guide til vandreferie på Mallorca

>> Guide til vandreferie på Sicilien

>> Guide til vandreferie på Amalfikysten

>> Guide til vandreferie i Portugal

>> Guide til vandreferie i Italien

>> Guide til vandreferie i Frankrig